發新話題

a1a FNX45 rmr座問題

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-9-2017 04:05 發表
我諗緊去配粒短d既定自己銼
因為太夜我冇拆開睇突左幾多
另外想問埋如果配邊間到咁細既螺絲而且又做幾粒螺絲生意呢?

岩岩試裝既時候 rmr座果兩條'柱'好似套唔到入隻rmr
係咪要用力壓入去呢? 我怕是但一樣爛  ...
廣東道有幾間可散配螺絲的, 幾粒照配到但預左可能幾蚊粒
最好帶埋RMR座及RMR去配,因彷間呢兩樣野都厚度不一

rmr座果兩條'柱'亦都薄弱, 小心唔好扭滑牙...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-9-2017 11:49 發表

我inbox a1a問佢如果隻rmr套唔到入條柱點搞
佢叫我大力拍入去 我都好驚拍爆條柱
你果隻係咩牌子的RMR? 珍品??
試磨圓少少條柱頂端, 真係少少
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-9-2017 12:00 發表

都係a1a 但係個fd比我既
我對過晒d detail都幾肯定係a1a
我問a1a果時send埋隻rmr既相比佢firm一firm係a1a
正常情況應該順裝
係呀, fit位的

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-9-2017 13:36 發表
原來係要少少力壓落去
btw 你地既a1a rmr係室外夠唔夠光?
佢粒點做得幾細 但望出日光好似唔太夠光咁
下? A1A 的RMR出名光又大粒點, 我懷疑你果件不是A1A

影張相黎睇下?

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-9-2017 17:55 發表
出到圖了 應該係a1a啦
其實只係中午既時候望出街比較暗 其他時間都可以的
你呢隻就咁睇又真係A1A
紅點相呢? 我果隻就算對住燈光都睇得好清楚

發新話題