62 12345
發新話題

[認真] 菲律賓退貨?

菲律賓退貨?

據馬尼拉時報報導,中國產列車將會做完第三方檢測後有機會退貨。唔知會唔會攞得番錢?
http://www.manilatimes.net/govt-return-mrt-trains-china/350519/
究竟世界上還有神嗎?

1 個讚好! TOP

退番 "現金卷" 比你, 下次購物時買滿100萬可作50萬使用?

咁就LoliGin喇!
究竟世界上還有神嗎?

“...Poe said it was very clear that the previous administration bought trains that were not compatible with the MRT facility....”
也 previous admininstration 唔係唔妥大陸既咩 ? 點解會同大陸買

好明顯呢啲買賣唔係呢兩三年㗎事。
引用:
原帖由 walther 於 15-9-2017 03:18 發表
“...Poe said it was very clear that the previous administration bought trains that were not compatible with the MRT facility....”
也 previous admininstration 唔係唔妥大陸既咩 ? 點解會同大陸買
究竟世界上還有神嗎?

財到光棍手

引用:
原帖由 48191 於 15-9-2017 07:35 發表
好明顯呢啲買賣唔係呢兩三年㗎事。
係2014年……不過班賓佬買車嗰陣竟然唔知訊號系統唔兼容同路軌載重限制既問題,買佐批車返去鋪塵

唔知..五折或以下..收回.可唔可以呢?一帶一路同得著. Thx for sharing

新加坡又退貨(地鐵),賓賓又退貨,香港就係唔退。一月幾壞就仲LoliGin。
平買貴用兼要罰款,做得港鐵股東就仲Gin上加Gin......
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 15-9-2017 21:42 發表
新加坡又退貨(地鐵),賓賓又退貨,香港就係唔退。一月幾壞就仲LoliGin。
平買貴用兼要罰款,做得港鐵股東就仲Gin上加Gin......
星洲o個批係要返廠換返之前發現裂紋既轉向架,分批運返青島中車四方Kawasaki(中日合資)換轉向架,佢全部無一次過運返去係因爲轉向架一定時間内係用得,而且尼單o野唔單單係四方車廠一個咩鑊,Kawasaki自己都有鑊要咩,份約係Kawasaki接,再轉包俾合資廠,轉向架同車身物料係星洲佬指定要日本貨,所以點解唔係整車退貨而係返廠換,佢星洲佬地鐵公司同Kawasaki星洲分公司自己要求指定零件出問題

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 kornhill401 於 15-9-2017 13:52 發表
唔知..五折或以下..收回.可唔可以呢?一帶一路同得著. Thx for sharing
中國D好野 , 包括文化  , 會藉著一帶一路輸出去

咁都得?
川岐係咪整電單車嗰間?
引用:
原帖由 Hamlet 於 15-9-2017 22:31 發表

星洲o個批係要返廠換返之前發現裂紋既轉向架,分批運返青島中車四方Kawasaki(中日合資)換轉向架,佢全部無一次過運返去係因爲轉向架一定時間内係用得,而且尼單o野唔單單係四方車廠一個咩鑊,Kawasa ...
究竟世界上還有神嗎?

回覆 13# 的帖子

川崎重工

引用:
原帖由 48191 於 15-9-2017 21:42 發表
師兄覺得用中國野就一定係

62 12345
發新話題