25 12
發新話題

[others] 新M9速遞

新M9速遞

"天堂"早前出品,full marking有license的M92,非常美觀. 今次再來生產一支同樣licensed full marking的M92 thread barrel版(c/w thread protector),特別之處除了有牙外管(14mm ccw),最令人感動的是調整hopup改了作轉輪設計,比之前要用六角匙方便多了,射擊系統方面,沿用穩定見稱的舊有系統,彈匣裝彈數為26發,力度大約1J左右(0.2),至於價格方面,由於香港還未發售(這兩支M92是我搶來搶先開箱的 ~),所以未知,但考參已發售的台灣價格,應跟之前一版差不多,對比其他廠沒有marking/錯marking的M9,這支full marking thread barrel版M92真是物超所值

附件

IMG_1310_大小 .JPG (72.56 KB)

21-9-2017 01:20

IMG_1310_大小 .JPG

IMG_1262_大小 .JPG (56.62 KB)

IMG_1262_大小 .JPG

IMG_1263_大小 .JPG (39.45 KB)

IMG_1263_大小 .JPG

IMG_1264_大小 .JPG (57.68 KB)

IMG_1264_大小 .JPG

IMG_1267_大小 .JPG (38.45 KB)

IMG_1267_大小 .JPG

IMG_1268_大小 .JPG (43.65 KB)

IMG_1268_大小 .JPG

IMG_1278_大小 .JPG (39.48 KB)

IMG_1278_大小 .JPG

IMG_1280_大小 .JPG (64.16 KB)

IMG_1280_大小 .JPG

IMG_1281_大小 .JPG (50.92 KB)

IMG_1281_大小 .JPG

IMG_1290_大小 .JPG (60.12 KB)

IMG_1290_大小 .JPG

IMG_1305_大小 .JPG (72.73 KB)

IMG_1305_大小 .JPG

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

個 finishing 好似麻麻地咁? 黑既太啞, 銀既太圓潤?

引用:
原帖由 gtoray 於 21-9-2017 01:49 發表
個 finishing 好似麻麻地咁? 黑既太啞, 銀既太圓潤?
應該係我影相技術太差 不過黑色的確比較啞色,但係我反而喜歡呢隻色

感謝J大分享。
FBC1

我反而唔喜歡佢有牙長咀

謝J大分享, J大買齊兩支
支銀的好似膠膠地
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 21-9-2017 09:49 發表
謝J大分享, J大買齊兩支
支銀的好似膠膠地
無買∼借嚟影相啫,可惜我技術不足,影唔到個質感

請問其實佢用緊咩系統?
是馬記新系統?還是舊系統改HopUp?

回覆 8# 的帖子

其實新舊系統有咩分別? 無玩92系列唔知
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 21-9-2017 10:01 發表
請問其實佢用緊咩系統?
是馬記新系統?還是舊系統改HopUp?
算係馬記舊系統,但未試彈匣及零件通用性

引用:
原帖由 2slow 於 21-9-2017 10:04 發表
其實新舊系統有咩分別? 無玩92系列唔知
以馬記計,新系統有得效hopup及有decock

這支如果是上次在下買果支,實物應該是超亮銀的,之前做過開箱文,但都全死圖了。
隨便貼幾張。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 jacko 於 21-9-2017 10:09 發表

以馬記計,新系統有得效hopup及有decock
仲有全行程

正呀,唔使另外買槍管,就可加裝滅音器. Thx for sharing

引用:
原帖由 Dave 於 21-9-2017 10:34 發表
這支如果是上次在下買果支,實物應該是超亮銀的,之前做過開箱文,但都全死圖了。
隨便貼幾張。

https://img2.brain4.photobox.com ... 7e4551e95d11c9ce2a. ...
請問用唔用到馬記匣吖

25 12
發新話題