發新話題

[others] Umarex拎到Glock既license

令人髮指

G19

G17

個句字 如果係印上去揾野抹唔抹得走

如果係刻上去就仲大獲
不過咁睇下身都要換 仲諗住可以一步到位添

簡直是倒退

可能會有亞洲版呢...

vfc 代工手槍支支都係咁架啦
我生得聰明得罪你咩!!!

一早上岸了,爽

附件

g19 front.jpg (73.93 KB)

19-10-2017 01:52

g19 front.jpg

g19 back.jpg (83.27 KB)

19-10-2017 01:52

g19 back.jpg

真倒胃口,情願買無印 kj~~

重點係D廠一路都話知你,冇拉臣都出full marking,吹咩
加下拉臣版仲要咁款
冇拉勝有拉

有拉腎都出到咁既樣,d 玩家咪又係要幫襯「吉打」換樣。

引用:
原帖由 bennytsang16 於 2017-10-19 12:07 發表
有拉腎都出到咁既樣,d 玩家咪又係要幫襯「吉打」換樣。
未用過吉打件,係唔係真數先?
買拉臣就係為左用真數,轉頭換吉打又係變返玩具數

果D白字,我估係方便D執人員卦. Thx for sharing.

引用:
原帖由 kornhill401 於 2017-10-19 13:05 發表
果D白字,我估係方便D執人員卦. Thx for sharing.
想同迷版分開掛,拿睇清楚呢把係官方拉臣泥架,唔係迷版

迷真係壓倒性勝利

可以預計, 迷版, 迷鋼, 今日後炒價又會再上, 佢出得license, 未必會再出迷了,

中意glock有補品有model gun洗Q等拉神
come on
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 屈濕 於 19-10-2017 12:13 發表

未用過吉打件,係唔係真數先?
買拉臣就係為左用真數,轉頭換吉打又係變返玩具數
兩樣野黎喎, 有拉臣並不等於比真數你,
只不過係受權比你用佢個商標等等...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2017-10-19 13:43 發表
迷真係壓倒性勝利

可以預計, 迷版, 迷鋼, 今日後炒價又會再上, 佢出得license, 未必會再出迷了,
我把迷17,12年買到玩到依家淨係換左內外管,其餘原裝玩到依家

發新話題