發新話題

望穿秋水,WE Desert Eagle 開箱文

引用:
原帖由 loveless 於 25-9-2017 13:13 發表
其實真係唔係好明,
舉碌手槍仔去做深刻, 洗幾舊水見都大把人話好平好抵o丫...
再舉碌手槍仔去做賒啦曲千幾蚊, 又係話好平好抵o丫..
換個有logo手柄隨便都幾舊水, 又好平好抵..
話我
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 25-9-2017 13:44 發表

話我
相反呀,
J大有正式授權logo握把唔要,
就係要換個老翻logo既

又用比喻講既話,
WE就同中國差不多,
有D野大家都想要,
前人唔肯做唔想做唔敢做或做唔到,
又或者做到但天價少眾野,
佢就衝呀又整咗出黎,
仲要從良吉高埋蘿友玩授權。
但個底唔好,又未識玩人地美式marketing洗底,
就點做都唔會夠好既,
結果就係繼續又要平,
繼續被嫌三嫌四,
又繼續人人都買...

引用:
原帖由 loveless 於 25-9-2017 13:13 發表
其實真係唔係好明,
舉碌手槍仔去做深刻, 洗幾舊水見都大把人話好平好抵o丫...
再舉碌手槍仔去做賒啦曲千幾蚊, 又係話好平好抵o丫..
換個有logo手柄隨便都幾舊水, 又好平好抵..
以玩家既⻆度一定貴啦以上洗費 我覺得如係砌支貴野一萬幾千拎一千幾百做色做刻字執靚外表係勉強可接受,拎支平野左搞又搞洗費仲貴本身支野性價比極低唔知點解好似唔少人受落呢種風氣,好似一千買支馬記改裝用3,4千大有人在。。。

引用:
原帖由 gainax 於 25-9-2017 16:29 發表

以玩家既⻆度一定貴啦以上洗費 我覺得如係砌支貴野一萬幾千拎一千幾百做色做刻字執靚外表係勉強可接受,拎支平野左搞又搞洗費仲貴本身支野性價比極低唔知點解好似唔少人受落呢種風氣,好似一千買支馬記改裝 ...
的確,未有呢支曬巴巾沙鷹,
想砌支全金身沙鷹.....
用一支馬記base 再裝吉打二代金身+小鋼件
砌得出來三千都走唔nut, 呢支都算係窮人欣物

引用:
原帖由 loveless 於 25-9-2017 14:29 發表
又用比喻講既話,
WE就同中國差不多,
有D野大家都想要,
佢就衝呀又整咗出黎,
但個底唔好,又未識玩人地美式 ...
好掛住以前占士既年代
Gbb好似下餃子咁出 又岩玩具想要既野

如果玩具一萬幾千,但仲要拎一千幾百做色做刻字執靚外表,我接受0吾到

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-9-2017 13:05 發表

今次出沙鷹出奇地少人講
補品廠商都係睇多唔多人玩去決定投唔投資
我估d人估唔到黑色表面處理都麻麻地出左先少人講
其實我們出d野預你平價落場粗玩一向唔會太多考究表面處理同刻字造型等等,
第一水黑色比我想象中有差落感(之前影d廣告相靚好多)應該同大家一樣等下銀色或第二水未必咁快入手了,不過咁抵玩入手遲早既事啦

引用:
原帖由 RCman 於 25-9-2017 16:34 發表

的確,未有呢支曬巴巾沙鷹,
想砌支全金身沙鷹.....
用一支馬記base 再裝吉打二代金身+小鋼件
砌得出來三千都走唔nut, 呢支都算係窮人欣物
依家係二手區見到好多人拋售馬記DE,有啲仲係連金身添

回覆 35# 的帖子

同以前年膠身aeg年代一樣,有港台成槍野抵玩太多唔考慮下下幾千砌支仲要執 , 特別喜愛款式冇得選擇冇得講

引用:
原帖由 gainax 於 25-9-2017 16:29 發表

以玩家既?度一定貴啦以上洗費 我覺得如係砌支貴野一萬幾千拎一千幾百做色做刻字執靚外表係勉強可接受,拎支平野左搞又搞洗費仲貴本身支野性價比極低唔知點解好似唔少人受落呢種風氣,好似一千買支馬記改裝 ...
(仇富mode on)有D人以為自己洗左皮零野GBB就覺得自己係專家
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 loveless 於 2017-9-25 14:29 發表
又用比喻講既話,
WE就同中國差不多,
有D野大家都想要,
佢就衝呀又整咗出黎,
但個底唔好,又未識玩人地美式 ...
同感, 轉個好似AW o甘o既所謂高級line label 可能會無o甘多觀望消費者(即係區區在下)

...不過咁, 如果今次支沙鷹o甘0既價而無鑊氣, 絕對會是省招牌之作

要有外觀件先必機件精神

引用:
原帖由 Lolanto 於 25-9-2017 16:41 發表

依家係二手區見到好多人拋售馬記DE,有啲仲係連金身添
真係拋售

引用:
原帖由 葉? 於 25-9-2017 16:47 發表
支支唔同色,個個性格不同咁.正! Thx for sharing

發新話題