發新話題

望穿秋水,WE Desert Eagle 開箱文

引用:
原帖由 RCman 於 25-9-2017 16:34 發表

的確,未有呢支曬巴巾沙鷹,
想砌支全金身沙鷹.....
用一支馬記base 再裝吉打二代金身+小鋼件
砌得出來三千都走唔nut, 呢支都算係窮人欣物
我有支黑色馬記DE 吉打金身鋼西...埋單好似2700 左右連小零件。
但唔覺得馬記特別正WE 特別衰,淨係講冇全行程同條外管勁難拆已經輸... 始終係多年前產物。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 gainax 於 25-9-2017 16:29 發表

以玩家既⻆度一定貴啦以上洗費 我覺得如係砌支貴野一萬幾千拎一千幾百做色做刻字執靚外表係勉強可接受,拎支平野左搞又搞洗費仲貴本身支野性價比極低唔知點解好似唔少人受落呢種風氣,好似一千買支馬記改裝 ...
咩邏輯? 平嘢,多數唔夠好,唔夠完善,後期製作有幾奇?貴嘢,仲要洗錢去執,咁仲咩買貴嘢?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

1 個讚好! TOP

平野執完未變貴

大家有冇較hopup問題? 我教盡都唔見有野凸出黎

引用:
原帖由 gainax 於 25-9-2017 23:17 發表
其實我一開始upcnc料係指常用6/7字鋁料同非鑄造鋼料。。咁只要cnc機行到既物料字面理解意思都可以叫cnc料又無錯既, 只係合唔合適咁叫無從判斷, 其實我又冇up錯冇誤導又係講開常用玩具cnc用物料唔明一開始有人一大編指 ...
我訂左2碌呀,仲等緊

回覆 71# 的帖子

我等銀色睇下乜料先決定希望做到鍍銀 , 等love大美圖分享

引用:
原帖由 gainax 於 26-9-2017 00:57 發表
我等銀色睇下乜料先決定希望做到鍍銀 , 等love大美圖分享
即係打算再鍍過?
我懶懶地 等台灣佬custom算了 大批做點都平d

引用:
原帖由 gainax 於 26-9-2017 00:57 發表
如果G兄諗住都倒錢落去, 不如試賒啦典 glacier chrome

Hello , May I know how long does the DE inner barrel ?

And does DE can fit into 579 holster ?

引用:
原帖由 stevenyu2000 於 26-9-2017 09:54 發表
Hello , May I know how long does the DE inner barrel ?

And does DE can fit into 579 holster ?
前者答不上,在下只有TM ,WE 的未到手。

579 一定不行,支槍大太多了。

之前在外國一些HOLSTER 網站見過有.50 AE 套的,現成CQC 套應該得呢D 。
香港應該沒有現成CQC HOLSTER 。

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

討論,多數帶點爭拗,本來很小事,但為避免有人借題發揮,為集中討論CNC問題,現作分割主題
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... p;extra=&page=1

回覆 55# 的帖子

要幫沙鷹配返個套真係唔容易, Blade tech好似有
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 26-9-2017 11:14 發表
搵人訂做kydex套可能簡單啲

引用:
原帖由 2slow 於 26-9-2017 11:14 發表
查番EMAIL 我之前睇都是在BLADE TECH ,當時有一個套叫 「 OWB - Desert Eagle Mark XIX 44 Magnum - RH - ODG」 是岩 MARUI .50AE 用,
索價 64 USD。現在似乎得番LV 2 ,貴一截。不過網站DE CQC LV 2 個圖好似錯圖.. 不像是DE 用。

回覆 52# 的帖子

我估鍍銀有客製市場有機會有現成, 主要睇價錢抵唔抵,話唔埋成支加幾舊買到咁沙鷹始終銀色吸引好多值得加錢 , 不過最好原本我們肯做好d鍍銀賣貴d都入

發新話題