發新話題

CYBER GUN ( WE ) DESERT EAGLE 開箱拆解及比較

樓主的Post,使我得益良多. Thx for sharing

我冇銼條管, 只係拆散套HOP UP 後再重新裝組, 就正常返可壓底(好底凸晒出來都得)
0尼支DESERT EAGLE  9舊有找, 算係值得

可以裝到nineball出比馬記用的comp頭嗎?

引用:
原帖由 Opica 於 3-10-2017 14:20 發表
可以裝到nineball出比馬記用的comp頭嗎?
結構完全唔同

引用:
原帖由 loveless 於 3-10-2017 14:32 發表

結構完全唔同
so sad

詳盡分析+比較... 學到野了

可惜同馬記系統完全唔同...D補品又要有排等先出得齊

引用:
原帖由 Kwind 於 3-10-2017 17:30 發表

呢個完全唔可惜,正因為全新設計至能夠活現仿真拆除鎗管
馬記就全完做不到了。

引用:
原帖由 Kwind 於 3-10-2017 17:30 發表

雖然在下頗為支持馬記,但如果並肩而論,就算馬記賣支1500 蚊全金屬DE 係用佢原本系統,VS WE 呢支新設計,一定係WE 吊打對方...
無論設計簡潔,仿真設計,全行程同後助力都完勝,未計馬記粒膠係要特虧...M9/DE 專用膠有點小煩。
當然他日如果WE 打幾野就爆滑架顏射爆鼻血在下會改口
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:

等爸爸糕出套好似 M14 EBR 既 kit, 變枝全鋼沙鷹出嚟

引用:
原帖由 walther 於 3-10-2017 17:42 發表

等爸爸糕出套好似 M14 EBR 既 kit, 變枝全鋼沙鷹出嚟
爸爸糕出實好貴。。。
鬼島出山就好了, 親民好多

引用:
原帖由 RCman 於 3-10-2017 17:33 發表

呢個完全唔可惜,正因為全新設計至能夠活現仿真拆除鎗管
馬記就全完做不到了。
以VVE計...今次都算落足本...成支新設計

就算之前支新M92全行程都只係半抄馬記支M9A1再加少少野而已

引用:
原帖由 Dave 於 3-10-2017 17:39 發表

雖然在下頗為支持馬記,但如果並肩而論,就算馬記賣支1500 蚊全金屬DE 係用佢原本系統,VS WE 呢支新設計,一定係WE 吊打對方...
無論設計簡潔,仿真設計,全行程同後助力都完勝,未計馬記粒膠係要特虧...M9/DE ...
爆唔爆鼻呢家野...真係要等時間去證明

引用:
原帖由 walther 於 3-10-2017 17:42 發表

爸爸糕出即係等於FPR D價

引用:
原帖由 ayaka 於 3-10-2017 18:00 發表

爸爸糕出實好貴。。。
鬼島出山就好了, 親民好多
睇怕鬼島都唔會出山了
紅色的跑車都有機會既

發新話題