發新話題

[認真] 一帶一路又中伏

老麥,雞記,牛野家,馬老二,康打,BMdup
此等公司擺明車馬係外國搵食,賺左錢拎走,乎合了經濟侵略的定義?
以上都冇,除非佢係吉利/byd
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

我英文唔好

>蘋果版:
斯里蘭卡政府發言人表示,中方提出煉油廠生產的所有油品都在本地市場銷售,但之前卻說是用於出口。「我們沒有給他們許可。如果他們想在本地銷售,就要參與本地供應商競標。」

> 原文路透社版:
“The Chinese companies had asked for the permission for the refinery but we denied them. Although we advised them that they can participate in the tenders of local suppliers if they want to sell the refined products locally,” said Rajitha Senaratne, government spokesperson of Sri Lanka.

>印度 新德里時報局版 :
“The Chinese companies asked permission (to supply local markets), but we did not give them permission. We asked them to participate in tenders of local suppliers, if they want to sell locally,” he told Reuters.

>斯里蘭卡 泰米爾衛報版:
“The Chinese companies asked permission (to supply local markets), but we did not give them permission. We asked them to participate in tenders of local suppliers, if they want to sell locally,” government spokesperson Rajitha Senaratne told Reuters.

>蘋果版:
另有不願透露姓名的官員表示,斯里蘭卡不想把當地石油市場控制權交給中方,「我們要保護本國企業利益」。

>原文路透社版:
Another government official, who didn’t want to be named as he is not authorized to speak to the media, said Sri Lanka did not want to cede control of the local fuel market to Chinese firms.
“We have asked the Chinese firms to go for partnership with existing players if they want to sell their products in the local market,” the official was quoted by Reuters as saying. “We don’t want both our companies to suffer by letting another player in.”

蘋果貫徹展示出言論及翻譯自由的實現性, 在哲學意義層面上成就首屈一指, 誠為香港人的驕傲

有冇優質翻譯網推薦,要成版英翻中。
太多翻譯菌神隱失蹤,伸手黨表示藍瘦,香菇
---
月が導く異世界道中,停咗成半年冇更新
(覺得月が導く異世界道中,好睇過デスマーチからはじまる異世界狂想曲)

引用:
原帖由 loveless 於 7-10-2017 12:35 發表
蘋果貫徹展示出言論及翻譯自由的實現性, 在哲學意義層面上成就首屈一指, 誠為香港人的驕傲
哲♂學很深奧,到依刻我都未想得通。

話說有位不相識既師兄, 琴日PM我,
一共留o左4行字,
以細佬有限既理解能力,
有2行字係細訴佢如何傾慕我娘親,
1行字係建議我全家做些有益身心既鏟泥活動,
仲有一行字我唔係太睇得明,
大意好似係投訴小弟言語間對五毛不敬.

對身在五毛業或有意投身五毛業既朋友,
若睇完我既帖會覺得情緒不安,
小弟溫馨建議落街買D幽默感

引用:
原帖由 JBL 於 7-10-2017 13:20 發表
咁究竟邊個中伏呀大佬?好Q亂呀.......!
蠢人中伏

引用:
原帖由 暈又暈 於 7-10-2017 11:36 發表
老麥,雞記,牛野家,馬老二,康打,BMdup
此等公司擺明車馬係外國搵食,賺左錢拎走,乎合了經濟侵略的定義?
以上都冇,除非佢係吉利/byd
依d外國勢力唔走得GA,一走中國人就會暴動

https://www.youtube.com/watch?v=-cjRBiM3Cks

引用:
原帖由 loveless 於 7-10-2017 18:00 發表
一共留o左4行字,
以細佬有限既理解能力,
大意好似係投訴小弟言語間 ...
此人肯定係惡意伸手黨。

引用:
原帖由 loveless 於 7-10-2017 18:00 發表
一共留o左4行字,
以細佬有限既理解能力,
橄欖On9?

玩到咁?
何不公開原文?
引用:
一共留o左4行字,
以細佬有限既理解能力,
究竟世界上還有神嗎?

外國撤資好,免得技術「被轉移」。
門外的那些人,愛日本多於愛中國⋯⋯
引用:
原帖由 紗夢 於 7-10-2017 18:18 發表

依d外國勢力唔走得GA,一走中國人就會暴動

https://www.youtube.com/watch?v=-cjRBiM3Cks
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 7-10-2017 19:47 發表
玩到咁?
何不公開原文?
我鐘意玩,
但唔鐘意結仇,
何必公開

發新話題