發新話題

[反省] 小心購買真品裝備

淨係知小兔0的野貴的
貴得黎仲要係假就好激氣

G code 通常有刻字, 同埋呢隻product number 都錯, 33係 g code 自己右手槍套, 沙記用既係39
不過tmc 個mount 係1/4 g code 價錢, 好難話出錯貨

好離譜 ...

引用:
原帖由 fai84 於 12-10-2017 21:41 發表
G code 通常有刻字, 同埋呢隻product number 都錯, 33係 g code 自己右手槍套, 沙記用既係39
不過tmc 個mount 係1/4 g code 價錢, 好難話出錯貨
咪係囉
所以我要反省,咁都可以收貨,抵打

事已至此,以後投身T記啦

引用:
原帖由 BLSK 於 12-10-2017 22:00 發表
事已至此,以後投身T記啦
當我每日訓醒, 見到原本有marking 既地方冇marking ,心中就有一把火

師兄,交比海關吧
不過我諗佢地睇到post應該會收埋哂d蟹貨

T 記  早排見過有真假一齊賣

引用:
原帖由 二伍仔 於 12-10-2017 22:11 發表
師兄,交比海關吧
不過我諗佢地睇到post應該會收埋哂d蟹貨
冇單據,冇白紙黑字証明我手頭上既 "產品" 係佢地賣既.
海關應該唔會受理.
所以我先要出post "反省自己" 呀

回覆 24# 的帖子

對話紀錄有機會受理
試左先算啦 試交比海關冇成本可言
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

引用:
原帖由 oliver1997 於 12-10-2017 22:28 發表
對話紀錄有機會受理
試左先算啦 試交比海關冇成本可言
聽朝訓醒再諗下先

轉會用SAFARILAND

引用:
原帖由 selvaria 於 12-10-2017 23:45 發表
轉會用SAFARILAND
safariland 既快拆組件太厚,容易"kick"到野
RTI 薄好多冇咁阻訂

比海關佢死梗, 你問佢要錢定想上庭, 佢實比返錢你

樓主請勿就咁放過佢地, 難為自己, 佢可能係度笑緊你都唔定, 唔好放過佢地!!

以後都係入舖頭買實物!

發新話題