43 123
發新話題

[others] [更新圖片及鋼製品測試] 賤物鬥窮人(第一回) WELL G74A

[更新圖片及鋼製品測試] 賤物鬥窮人(第一回) WELL G74A

此槍完美應驗賤物鬥窮人呢句說話
當貨品平到一個點的時候
連少玩AK系GBB的窮人(即是我)也要買一把來玩
無他
1槍1匣 &*)
連一支馬記的全膠手槍也買不到
卻可以買到了整把AK74U
而且槍身還是鋼的(或只是含鐵的金屬?)
打到清到可以無彈不擊發
當然不要對性能有太大期望
但槍身結構比想像中好多了
至少前手托金屬折托是實淨的
沒有虛位也不會條條fing
其他等weekend得閒才補上

附件

12-10-2017 22:01

志在擁有係無問題,落場就...

好以未有平gas夾得co2夾? 有埋平夾就。。

引用:
原帖由 gainax 於 12-10-2017 22:50 發表
好以未有平gas夾得co2夾? 有埋平夾就。。
這把己經是GAS匣了

回覆 4# 的帖子

咦,已經有gas夾?咁就正喎仲以為得co2版, 會唔會好似以前agn 出m4gbb咁普及到平價系統? 不過我們支ak系統拎落場一定改返短行程先

師兄,借問聲邊度入手?

相片得個盒,差咁d喎

引用:
原帖由 Thanato.S 於 2017-10-12 22:01 發表
此槍完美應驗賤物鬥窮人呢句說話
當貨品平到一個點的時候
連少玩AK系GBB的窮人(即是我)也要買一把來玩
無他
1槍1匣 &*)
連一支馬記的全膠手槍也買不到
卻可以買到了整把AK74U
而且槍身還是鋼的(或只是含鐵的 ...
平有平玩人士表示支持

未玩過其它AK GBB
呢把要cock左槍先可以入匣
即係你落場清匣要拉一下先可以再入匣

樓主!!!
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

gas版都有,$78x 平平d,單獨gas匣都有出平平d x2
猶豫番GHK全行程定WE半行程,選擇成本太高,唔考慮價格先入W記抵玩
窮人恩物

引用:
原帖由 ranger101 於 13-10-2017 12:45 發表
gas版都有,$78x 平平d,單獨gas匣都有出平平d x2
猶豫番GHK全行程定WE半行程,選擇成本太高,唔考慮價格先入W記抵玩
窮人恩物
咁新果水gas匣上唔上到we呢?

其實we全行程可以diy加返rof
但well實在太抵

呢個價錢,認真抵玩, 樓主可否PM出售地點呢?

呢個價錢,認真抵玩, 樓主可否PM出售地點呢?

老苦  壹壹壹

43 123
發新話題