43 123
發新話題

[others] [更新圖片及鋼製品測試] 賤物鬥窮人(第一回) WELL G74A

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-10-2017 23:53 發表

好耐之前國九突然話無價提價 有師兄爆料係d舖頭收埋晒d貨
結果冇人買 未靜靜雞出返貨回返價
馬記某支當年新出長火GBB都係
炒到上4字頭tim
最後呢

九百幾... 不了

起起碼低過七舊先入
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

回覆 30# 的帖子

又唔是iP呢d都諗有得炒真係服, 今時今日個個識上網格價已經行唔通

引用:
原帖由 Thanato.S 於 14-10-2017 23:58 發表

馬記某支當年新出長火GBB都係
炒到上4字頭tim
最後呢
隔一間鋪位,一間3k唔洗,一間3千7,都係個一大批貨分買邊間U 冧U

引用:
原帖由 laukw123 於 2017-10-14 22:53 發表
無計, 一傳十. 十傳百, 咁多人買, 鋪頭梗係想賺盡,
好似之前M11咁, 出左套金身, 好多地方都貴左

o甘好彩食住你哋D KOL 水, 極速有賺頭散貨好過o拉

坐住D, well, can continue to occupy the shelves

引用:
原帖由 tinyau1134 於 14-10-2017 23:58 發表
九百幾... 不了

起起碼低過七舊先入
低過700不太可能
800~900 我都覺得合理
但 過千就很有問題了

引用:
原帖由 gainax 於 15-10-2017 00:09 發表

隔一間鋪位,一間3k唔洗,一間3千7,都係個一大批貨分買邊間U 冧U
個排就係因為 最平個間冇晒
之後開始抬價
最後某店高見4字頭
不過某店而家好似己經搬左
其實某店賣既野一向比其他地方貴
實在不明白點解仲會有人係個到買

回覆 37# 的帖子

如果買3~幾千蚊野我相信有人為左信譽或服務肯比多少少去自己喜好個間舖買,如大家都一樣係咁上下聲譽街鋪個差價爭一千幾百夠額外買多兩三隻夾既時候, 可能真係冇格多幾間價就入手, 做精明消費者咁炒賣自然無市場

如果載到去日本就值錢! 恨死班GA仔! 班GA仔用來改日本CAP槍一流!

引用:
原帖由 rho837 於 15-10-2017 10:09 發表
如果載到去日本就值錢! 恨死班GA仔! 班GA仔用來改日本CAP槍一流!
GA仔有得玩cap槍己經恨死左我地
同埋日本有馬記m4gbb
要入口well ak應該唔難
不過價錢可能貴一倍

係喔老虎漲佐兩舊水,+20%,好彩
另外e記一向都貴d

這叫做〝行銷賊略〞多人買加價,冇人買減價,一鍋瘋買天價

可惜條鋼橋唔係鋼
如果唔係拎去再處理 就咁睇色水真係麻麻地

43 123
發新話題