發新話題

美國警察咁樣做野

好少兒科咋喎, 等我仲以為有7 個打一個.

香港Jin Cha果然係好斯文....
究竟世界上還有神嗎?

哦,不如同城管比囉!好冇啫,義工先生?
ps你啲花生食哂未啫?
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 19:16 發表
臭蟲論?同尾國比?濕碎啦.......

究竟世界上還有神嗎?

你睇唔睇啫?睇吓啲城管三五成群毆打手無寸鐵的市民咪仲好睇?
我主人?咁你主人呢?
喂,我身被五星紅旗,你係咪俾Hand hand我?
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 20:07 發表
香港唔夠講就搬中國出黎幫主人做擋箭牌,呢d正一超級臭蟲論呀,哈哈哈.......
究竟世界上還有神嗎?

你咁聽主人話,玩乜1911啫?玩黑星吖嘛?五六式有冇?不如九七式吖?
係喎,好耐冇響台灣友台出現過囉喎?你啲朋友好掛住你喎!

究竟世界上還有神嗎?

我對你玩乜槍,sor9ry,真係冇乜興趣知。
但係我剩係知你出親Post都會挑起爭端。
好好的談槍說說槍的手工藝不是很好嗎?
如果你喜歡這種玩法,我也會奉陪。
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 20:17 發表

黑星有,好早放左,依家玩馬卡洛夫紅星,56式97式無出gbb玩唔到無計,我玩gbb既.......
究竟世界上還有神嗎?

你哋係唔係要雙雙被ban先安樂

那個人我並不認識,但是他真的很妙。如果你認為我同佢本身係一伙,只係你想像力太豐富。
而且你有對其他人客氣過?
你而家Post條Link出嚟,睇吓你自己的言行,就知你份人係點。
一個人有幾多修養,從言論亦可知一二,你當日的言行不是很得意嗎?
你不如現在再在那邊出Post,看看有什麼反應吧!
引用:
原帖由 JBL 於 16-10-2017 20:59 發表

數字兄,我在台灣論壇鋼M11A1果編野不就是好好的談槍說說槍的手工藝?
那為何你又要和那位台灣朋友入來主動挑起爭端呢...?

http://www.arms-cool.net/forum/v ... mp;highlight=%2Bjbl
究竟世界上還有神嗎?

發新話題