24 12
發新話題

[WE] AK GBB 達人請進

AK GBB 達人請進

各位師兄好,小弟最近入左枝WE AK PMC,
但又好 on居 咁改番佢做經典木個頭look (搞搞下依家重貴過豬HK )
岩岩正當想裝個蘇聯木Pistol grip時,發現WE個鑼絲頭大粒左原來唔岩上
希望大家指導下小弟,可以用GHK or 珍品粒鑼絲裝上去WE 度嗎
另外可不可提示下邊度有得賣?謝謝

Ghk係直上真grip的
另外we用真grip要修個trigger guard位

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-10-2017 21:37 發表
Ghk係直上真grip的
另外we用真grip要修個trigger guard位
謝謝指教,姐係下一步如果確認倒ghk同we個絲牙一樣就可以開波了

係囉唔知點解 we 要整個電槍數trigger guard..
我見台灣師兄好捨得,,修個抗係個珍grip度
我就唔捨得...我改左個trigger guard就算

個drum係o羊意思先

隻鼓
電木ak grip既話好平 真木就唔知了
你放套w&s kit我隨時接收

引用:
原帖由 loveless 於 16-10-2017 22:12 發表
個drum係o羊意思先
係...好天真咁隊左兩款匣膽落去 原來係差十萬九千里
本來諗住隻匣笠drum殼唬爛一下

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-10-2017 22:30 發表
隻鼓
電木ak grip既話好平 真木就唔知了
你放套w&s kit我隨時接收
隻鼓流ga
木grip $40 蚊

引用:
原帖由 紗夢 於 16-10-2017 22:44 發表

隻鼓流ga
木grip $40 蚊
40usd?  咁真係唔平
如果we ak出鼓應該好好玩

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-10-2017 22:50 發表

40usd?  咁真係唔平
如果we ak出鼓應該好好玩
係啊...加埋運費就
我乞衣仔 真係唔捨得..
所以暴力咬番直個trigger guard算

如果WE真係出隻彈鼓你話幾好呢

引用:
原帖由 紗夢 於 16-10-2017 22:57 發表

係啊...加埋運費就
我乞衣仔 真係唔捨得..
所以暴力咬番直個trigger guard算

如果WE真係出隻彈鼓你話幾好呢
買電木grip la
akm應該用緊電木了 好抵玩的

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-10-2017 22:58 發表

買電木grip la
akm應該用緊電木了 好抵玩的
咁又是..常見多數都係配電木 不過我又鐘意木grip..果時唔甘心搵資料時見196X年既AKM都有木girp 即刻訂番隻砌 不過其實AK咁百答應該都無乜所謂掛

回覆 11# 的帖子

ak全球咁多國家整過 無奇不有
我最喜都係標準蘇聯佬akm  we條鏡橋其實有d礙眼

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-10-2017 23:16 發表
ak全球咁多國家整過 無奇不有
我最喜都係標準蘇聯佬akm  we條鏡橋其實有d礙眼
係呀..不過上面D相來源網站聲稱係伊沙瑪 同 圖拉兵工廠出品,真唔真就唔知
條鏡橋特別唔同D噴油咁色..又拆唔倒出黎唔係洗左D油重新染過

我最喜歡其實係AK47/ AKMS

引用:
原帖由 紗夢 於 16-10-2017 23:30 發表

係呀..不過上面D相來源網站聲稱係伊沙瑪 同 圖拉兵工廠出品,真唔真就唔知
條鏡橋特別唔同D噴油咁色..又拆唔倒出黎唔係洗左D油重新染過

我最喜歡其實係AK47/ AKMS
最大問題係個身想再做色 但條橋又拆唔到
最想要都係akm 佢又只得akmn身 條橋又唔係鋼料

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-10-2017 23:35 發表

最大問題係個身想再做色 但條橋又拆唔到
最想要都係akm 佢又只得akmn身 條橋又唔係鋼料
其實我想請教GHK last一發無彈係咪會cock hammer而唔係hammer down嫁 我係因為依個原因無買GHK...
依家睇番用左既金錢..望住自已枝WE甩青既小零件..極容易生鏽既外殼...又望下GHK既鋼小零件外觀 原裝靚木 有D唏噓

另外想問番邊度有GHK握把鑼絲賣

24 12
發新話題