發新話題

[VFC] vfc mp7 gbb 有咩缺點?

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 16:28 發表

請問師兄MP7邊間買?小弟揾緊。
我想買個陣都係咁岩無貨,琴日見E柯B返左貨, 就即刻衝左去了
俾CASH埋單 !((% 但行到出晒汗

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 16:44 發表

謝謝師兄告之。
客咩氣, 多個人買可以多D交流
但琴日試槍一下成1.7~1.8J
煩緊點降火

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 17:12 發表

我本身以有1代,嫌佢小咗行字,但2代又齊番,所以破財再入支V2
咁等你分享下2枝用落分別

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 17:12 發表

我本身以有1代,嫌佢小咗行字,但2代又齊番,所以破財再入支V2
1代少左行字??請問係邊個位呢??支1代買左咁耐都唔多覺....睇黎可能要入多支V2

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 18:57 發表

咪小咗右邊德國制做個行雞腸囉。
我支有喎....唔通當年都已經係第一水FULL MARKING政策?? 我一出第2日即刻同個FD飛去E興趣買的

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 19:07 發表

比vfc吹脹
原來VFZ咁早已經係玩第一水FULL MARKING   唔講真係唔知

另外想問下BELL兄....支V2 你買咩版??想知佢支前摺棍有冇改善...仲係咪咁搖

引用:
原帖由 JBL 於 21-6-2018 19:07 發表

比vfc吹脹
我第一水果支序號牌冇美國果邊....
我生得聰明得罪你咩!!!

發新話題