發新話題

WG 715 Wood Grips (木握把)

引用:
原帖由 loveless 於 21-10-2017 16:45 發表

買多支二吋,二吋身冇白字。
交換槍管後,
白字身二吋very賤賣比我

你要咁多支做乜...我記得你已經成個槍盒一SET + N咁多彈殼

引用:
原帖由 Kwind 於 21-10-2017 16:55 發表

你要咁多支做乜...我記得你已經成個槍盒一SET + N咁多彈殼
呢個問題要引用臭蟲論
以我所知J版主有唔知6支定8支一模一樣外觀既M500散彈

引用:
原帖由 loveless 於 21-10-2017 18:10 發表

呢個問題要引用臭蟲論
以我所知J版主有唔知6支定8支一模一樣外觀既M500散彈
拖我落水! ⋯⋯⋯⋯⋯係6支
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 21-10-2017 19:00 發表

吓。。。唔係5支咩?
FBC1

引用:
原帖由 jacko 於 2017-10-21 19:00 發表

o甘多...!!

引用:
原帖由 FBC1 於 22-10-2017 09:15 發表

吓。。。唔係5支咩?
5支係mini uzi

好想買6吋果款

btw有無ching搞團購 ?  單件郵費好貴也

回覆 22# 的帖子

團購請預小弟
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我有把二手收返泥ge銀色勝利槍左輪個grip又鬆又花都要換grip

引用:
原帖由 jacko 於 22-10-2017 14:19 發表

5支係mini uzi
佩服
FBC1

頗好看,兩木合拚起來也順滑沒高低級。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 24-10-2017 21:52 發表
頗好看,兩木合拚起來也順滑沒高低級。
係燈光問題定係對GRIP有深淺色揀呢??

DAVE兄呢對同JACKO兄 0個對D色好似幾大分別

引用:
原帖由 Kwind 於 25-10-2017 00:03 發表

係燈光問題定係對GRIP有深淺色揀呢??

DAVE兄呢對同JACKO兄 0個對D色好似幾大分別
我果對都是JACKO 兄幫手買的,應該一樣。
實際顏色應該近似我果隻深啡。JACKO 兄應該是因為有大燈照著所以淺一些。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 25-10-2017 11:16 發表

實際顏色應該近似我果隻深啡。JACKO 兄應該是因為有大燈照著所以淺一些。
了解 ...仲以為好似之前DE 0個對咁有分深淺色

我應該都會入返對...不過係入2吋版0個款

引用:
原帖由 Dave 於 25-10-2017 11:16 發表

無你張相咁深∼又無我啲相咁淺,中間數啦

附件

25-10-2017 12:05

發新話題