發新話題

[WE] WE將推出G3 GBB

外國有個網pre order 價 390.72 usd
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 gainax 於 20-6-2019 10:38 發表

我們啲槍我諗多數係偏向落場唔太在意細節既槍友速食,
即外型ok又打得就收貨改唔改鋼件遲下再算, 以平價快手搶市場,呢支比v記佔左頭淡湯要有大競爭力我諗要blow得爽快過前者先有衝動意欲,
再唔係快出msg90同 ...
msg90 同 psg1 我反而會幫趁vfc

因為出得e d 槍都唔會係平既野, 所以希望揀個細節做得好d既

引用:
原帖由 七點六二 於 10-7-2019 20:00 發表

VFC 已經冇貨了...
WGC 個網有貨, 佢地e 期好似做緊買夠3000, 有8折

佢個網472 usd, 8折後應該同we 差唔多

不過有句 *預購產品,缺貨產品,特價產品及指定產品均不能使用此優惠*

所以問問先, 岩就買

引用:
原帖由 七點六二 於 11-7-2019 16:58 發表
今日終於買左...
恭喜師兄

另外建議師兄最好買隻416v3 飛機, 即係有得較力果隻, 折粒飛鏢落g3 度

因為原裝都幾大力

同埋如果落場打, 最好換條內管+hopup 膠, 我買左楓葉果條, 係屋企試見到明顯分別

引用:
原帖由 七點六二 於 11-7-2019 19:07 發表
我用呢個試...係唔得既...
e 隻要執一執

mount 可以用真數/ vfc mp5 果隻

引用:
原帖由 七點六二 於 12-7-2019 17:57 發表
新造型的G3...後準星差小小就頂住個鏡Mount...星期一買紅㸃鏡試第二個造型...
師兄買左WE 果支

https://www.aliexpress.com/item/657347760.html

如果師兄想用紅點, 可以直接用e 枝, 直接夾落g3度, 同前後西做co-witness

引用:
原帖由 七點六二 於 22-7-2019 17:42 發表

今日睇過,老闆話好似岩MP5 系列用到...G3就未試過...
g3 同 mp5 係同一個呀媽生

發新話題