發新話題

Gen4 GLOCK 17迷版鋼滑架開箱

引用:
原帖由 JBL 於 30-10-2017 15:19 發表

https://www.facebook.com/sharpshooterjumbo
many thanks

引用:
原帖由 bennytsang16 於 30-10-2017 15:22 發表
QXF 都好似會有少量發售。
many thanks

鋼滑架同原裝鋁滑架嘅刻字有冇分別呢?

marking好淺
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 30-10-2017 18:05 發表
marking好淺
會唔會真鐵都係咁?

條slide右面marking還可以, 不明為何左邊造咁淺, 美中不足

回覆 20# 的帖子

二手區有師兄放緊 ......

引用:
原帖由 JBL 於 30-10-2017 20:07 發表
真槍d字壓落去既,反晒邊,唔係cnc邊有得比

...
暫未見到有壓字的改套, Glock咁多腦粉其實可以做呀
CNC都可以深D ga wor
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

當年睇gunshow時影過, 留意 前part係壓字, 後面個 ".40"似係深刻

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

少量製作, 衝壓相信成本較高, 所以多數CNC掛

無知一問 : "迷版"係咩意思 ? 點"迷"法呢 ? 其實係"迷"定"謎" ?

舊化並裝了

附件

31-10-2017 21:31

同場加影prime slide

引用:
原帖由 hykenny 於 31-10-2017 21:31 發表
舊化並裝了
D字好似唔見左咁

引用:
原帖由 hykenny 於 31-10-2017 21:31 發表
舊化並裝了
師兄用咩方法舊化? 吾驚易生鏽?

發新話題