發新話題

[Marui] Marui Festival 4th 新產品討論

引用:
原帖由 ayaka 於 2-11-2017 17:20 發表
似喎, 可能係CUSTOM版GAS S&W M66
可能係10歲彈殼版手拉雞

89 式GBB
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

以為Marui自出支M4A1 MWS之後會進取啲,出新款GBB Assault Rifle,結果翻兜M4款都翻兜咗兩次。希望中的HK 416系列仍然遙遙無期⋯⋯
究竟世界上還有神嗎?

好進取,繼方仗sig553同WE G3 馬記又出新gbb 但希望唔係次世代
要416果d, WE同VFC都有選擇  
相反89式都係第一次  都會有市場 至少我會衝

Mp5呢

睇黎當日D灰手槍...M45A1率先跑出

MP5如果唔係鋼殼,用番鋁身,就一定會做厚啲,又係把鬼。
引用:
原帖由 selvaria 於 2-11-2017 20:39 發表
Mp5呢
究竟世界上還有神嗎?

但係我覺得支89式會係次世代

引用:
原帖由 Sineta 於 2-11-2017 21:58 發表
但係我覺得支89式會係次世代
山雞話確認是gbb...2018第一季出

引用:
原帖由 Ben_9413 於 2-11-2017 19:42 發表

出口術? 自己o吾出都打擊o下先?
唔係,因為山雞年頭放出風聲後得到日本大量正評。。。我諗緊會唔會同呢個有關係。

上次話出v10已經見到chamber 啦,唔係睇到自己咁高呀?
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

引用:
原帖由 type38 於 2-11-2017 20:27 發表
好進取,繼方仗sig553同WE G3 馬記又出新gbb 但希望唔係次世代
要416果d, WE同VFC都有選擇  
相反89式都係第一次  都會有市場 至少我會衝
市場上既416 gbb 原裝冇一支打得

如果馬記出 DEVGRU CUSTOM HK416D

我諗收錢都收到手軟

引用:
原帖由 tf141 於 2017-11-2 20:04 發表

可能係10歲彈殼版手拉雞
突然感覺好黑暗

M45a1有冇圖
Nova套野7k買唔起

0甘表示有薄底威迅短匣0拉

發新話題