發新話題

[Marui] Marui Festival 4th 新產品討論

引用:
原帖由 horenhim 於 3-11-2017 14:35 發表

吉打而家都玩些啦coat 可能有得合理地窮玩!
咁樣抵好多
NOva野係好 但1911太貴啦

引用:
原帖由 Dave 於 3-11-2017 11:32 發表

各位親愛的朋友們:其實二,三天之前我們已經知道Marui 會在2018上旬出Type 89 GBB Rifle, 這二天很多朋友和業界的朋友已經來關心我,我們89 GBB之狀況或因為我們摸到大老虎屁股,而替我們擔心,多謝各位!
今 ...
即刻改模出AR-18啦

引用:
原帖由 CLos3r 於 3-11-2017 19:22 發表

即刻改模出AR-18啦
我即買!IRA造型唔再係夢!

引用:
原帖由 Dave 於 3-11-2017 11:32 發表

各位親愛的朋友們:其實二,三天之前我們已經知道Marui 會在2018上旬出Type 89 GBB Rifle, 這二天很多朋友和業界的朋友已經來關心我,我們89 GBB之狀況或因為我們摸到大老虎屁股,而替我們擔心,多謝各位!
今 ...
感到有陰苗論既口吻
至於日本仔係咪玩野,呢樣要考古出埋毛間渡至知了
小弟覺得唔合理既,係自hi cap之後一直以執2攤睇住對手閹既方式爬上一哥位置既公司,竟然咁積極要趕係同行之前出貨
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 暈又暈 於 3-11-2017 21:29 發表

感到有陰苗論既口吻
至於日本仔係咪玩野,呢樣要考古出埋毛間渡至知了
小弟覺得唔合理既,係自hi cap之後一直以執2攤睇住對手閹既方式爬上一哥位置既公司,竟然咁積極要趕係同行之前出貨
我都覺得係。所以如果佢出法馬斯F2000之類可能冇事

http://www.hyperdouraku.com/event/marui_fes4/teaser.html

S&W M65...!

S&W M65メмみЗシウギ.38口径ソсЧХロЗУуザエ。

Google:

I will quote from the monthly Gun of 1980. Thirty-seven years ago from now, Mr. Ichiro Nagata introduced the PPC Custom Grand Master with special features. It is based on S & W M 65. It is a match custom with 38 caliber.

Armslist:

附件

4-11-2017 10:37

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Ben_9413 於 4-11-2017 10:31 發表
http://www.hyperdouraku.com/event/marui_fes4/teaser.html

S&W M65...!

S&W M65メмみЗシウギ.38口径ソсЧХロЗУуザエ。

Google:

I will quote from the monthly Gun of 1980. Thirty-seve ...
型!

如非十才專用會入!
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 4-11-2017 10:43 發表

型!

如非十才專用會入!
如果Gas既話我都可能會買嚟改shell

馬記近年的真。重點產品通常都係臨出前半年至三個月先正式公佈(AA12就係最佳例子), 等班港台商想抄都抄唔砌, 而D常見的有辨灰色槍反而要等357年先有可能出到....

所以呢次馬記直接公佈, 即係枝槍已經研發多時隨時出得, 根本唔關山雞事而且馬記出89 GBB.....好正常吖

引用:
原帖由 queen 於 5-11-2017 02:14 發表
馬記近年的真。重點產品通常都係臨出前半年至三個月先正式公佈(AA12就係最佳例子), 等班港台商想抄都抄唔砌, 而D常見的有辨灰色槍反而要等357年先有可能出到....

所以呢次馬記直接公佈, 即係枝槍已經研發多時隨時 ...
其實馬記唔出 416 系列先係正路
出左你班友仲邊會買 M4
所以 M4 款 先出左沙色
再出 D M16 個到
過多 10年 先出 416 都未遲

引用:
原帖由 queen 於 5-11-2017 02:14 發表

所以呢次馬記直接公佈, 即係枝槍已經研發多時隨時 ...
據日本玩槍友人說Marui跟本對外界冬機呼阿忽,
看看個支新次元vsr10就知(老臣子idea)

(信不信由你)

所以山雞兄被追擊論個人覺得是不成立的
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

照兄之言,其實Marui根本不在乎潮流興乜,總之佢鍾意出乜就出乜。
引用:
原帖由 horenhim 於 6-11-2017 09:37 發表

(信不信由你)

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 horenhim 於 6-11-2017 09:37 發表

(信不信由你)

新廁完系統未出已經比我踩,踩到出左死埋...
大佬呀... 呢個idea 完全得啖笑,當時我以為是否老闆個仔出黎參與公司運作提供既絕世好橋?
胡so 佬試射時仲要顯得好「驚艷」果下真是辛苦了同志...

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 6-11-2017 10:42 發表

新廁完系統未出已經比我踩,踩到出左死埋...
大佬呀... 呢個idea 完全得啖笑,當時我以為是否老闆個仔出黎參與公司運作提供既絕世好屎橋?
胡so 佬試射時仲要顯得好「驚艷」果下真是辛苦了同志...
我望見youtube d review就, 就覺得支野真係好難sell
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 48191 於 6-11-2017 10:04 發表
照兄之言,其實Marui根本不在乎潮流興乜,總之佢鍾意出乜就出乜。
感覺上馬記是按自己步調走,但亦唔可以完全話無視市場。
gbbr 是為一例,馬記從來都高舉電槍是實戰派皇道 ( 事實亦係 ) ,
gbbr 港台玩左十年都有了,已漸成熟,馬記仍然是推下d 廁世代應市完事,
而當時第一支出的mp7 更加是用aep 殼改出黎,細一個碼,明顯地內部根本唔願投資 ( 雖然支mp7 性能都好好 ),
一經6, 7 年,似乎gbbr 這project 又被放上台面,
而廁世袋亦已去到一個樽頸位 ( 大概是 417 次世袋時間 ),可以出的大路款都出完了,
而廁世袋每一槍型都是要重新設計一次後助力組件,出一些2 線款式未必有市場價值。
相信亦是讓gbbr project 成功通過的契機。而事實上marui m4 mws 亦是得到空前成功,打了一支強心針。
2015 年 11 月應市,距今2 年,再出一支89 式,說耐不耐說快不快。
相信馬記內部亦是戰戰兢兢睇清楚支m4mws 賣唔賣得先敢開新設計,
現在賣得好,甚至缺貨半年,馬記內部高職老屎忽收哂聲才開始89 式計劃亦是情理之內。

以上純粹吹水當估仔,並無任何確信資料或極秘消息。

發新話題