發新話題

[Marui] Marui Festival 4th 新產品討論

咩槍呢

附件

2-11-2017 17:09

回覆 4# 的帖子

似喎, 可能係CUSTOM版GAS S&W M66

引用:
原帖由 Opica 於 2-11-2017 18:45 發表
會唔會係大日本主義施加壓力?不想俾非日本人搞89式。。。
應該唔會既,馬記開發起模都要時間

其實同期出同款產品有咩咁出奇, 又唔係偷左對方設計, 各自開發各自賣, 公平競爭有何陰謀可言

GBB AR短匣,會唔會遲D出埋M16

http://www.hyperdouraku.com/event/marui_fes4/index.html
道樂有好多圖,支89好有心機

支MTR有AMBI BOLT RELEASE

回覆 117# 的帖子

我要C7UPPER款既733呀(雖然無乜可能⋯⋯)

引用:
原帖由 Opica 於 12-11-2017 00:53 發表

有幾個牌子會出上下身俾馬記M4 GBB用,睇下會唔會出733
希望如此,新潮AR睇到厭,係支733最襟睇

引用:
原帖由 gainax 於 12-11-2017 08:29 發表

C7 upper咁多年連aeg都只係得豬P有量產過, 對於量產壓低售價要賣一千幾百件先圍到本賺錢,出D冷門型號商業角度黎講咁難清貨唔會係個好賺錢投資計畫
小眾型號槍身多數都係用CNC生產方式唔洗開模節省成本只賺頭淡湯一 ...
C7 upper既M733身"派"有出過,可惜當年無買到,外國見人買個真C7上身番黎改,都係∼USD200,真好⋯⋯

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-11-2017 16:23 發表
固定銃床型即係咩意思呢?
固定槍托

回覆 155# 的帖子

唔肯定, 不過日本FIRST多數會出

引用:
原帖由 no-name 於 14-11-2017 18:47 發表
有出過但好很貴.. 不過馬記加持應該有大把廠出既!

http://proshopelite.com/89accessory-catalog.pdf
短版幾好睇

發新話題