發新話題

[Marui] Marui Festival 4th 新產品討論

M45a1有冇圖
Nova套野7k買唔起

引用:
原帖由 2slow 於 3-11-2017 11:40 發表

真心唔明白點解果套野要賣7k
黑色果套5k
即係cerakote同'usmc'4隻字值2k
5k我覺得可以一戰 但7K不了

引用:
原帖由 horenhim 於 3-11-2017 11:53 發表

上下身CNC鋁, 包外部鋼part(平時D kit 冇)
cerakote(雖然成本不會太高)...等等
你計返鋁kit+全鋼外件, 其實差不多

不如問點解爬爬高個套鋼kit咁貴
14000 真係見人見志
Btw佢做100套賣晒有140萬 唔知當中成本多少呢
傳聞好似之後有m9a3

我就等馬記出 睇下急打有冇平價身
D零件橫掂都上左色 唔換鋼都得

引用:
原帖由 horenhim 於 3-11-2017 14:35 發表

吉打而家都玩些啦coat 可能有得合理地窮玩!
咁樣抵好多
NOva野係好 但1911太貴啦

引用:
原帖由 Dave 於 6-11-2017 12:04 發表

其實馬記之前都有支89 式aeg,香港真是沒見過人用,但馬記照出,也許是日本人喜歡。

然而依稀記得馬記m4 mws 出之後,日本仔曾有投票,記得89 是第一還是第二位最期望gbb 化的步槍。

相信89 式在日本國內是 ...
We protytype都做左 唔出有d可惜
講開又講佢今次出g3個時機好靚
沖壓鋼身g3一出 大家都話想要沖壓身G3 gbb
佢就即刻拎個prototype出黎
既不同人撞 又滿足玩家

如果個3連發可以裝落m4到...
M16a4,m16a2

引用:
原帖由 sealsman 於 13-11-2017 03:26 發表

m723 都叫冷門型號
xm177果d classic先多有錢中佬鍾意喎
好似話m16a2 m733 m727
係90年代 比較少仗打 比較少人喜歡

但睇過black hawk down之後好鍾諗m16a2

同埋玩左咁耐airsoft 都未見過真正既m4 carbine

引用:
原帖由 sealsman 於 13-11-2017 12:53 發表

90年代比較少打仗
波斯灣戰爭 入侵巴拿馬 operation gothic serpent
打到七彩喎
呢句我都係聽返黎 我估係冇越戰同2000年後果兩場咁iconic

固定銃床型即係咩意思呢?

發新話題