36 123
發新話題

馬雲1打11 甄子丹吳京李連杰唔夠打

馬雲1打11 甄子丹吳京李連杰唔夠打

錢跟魔法一樣重要。

附件

12-11-2017 21:25

12-11-2017 21:25

完全睇唔出推廣咗d乜,只係睇到有錢就是任性
同埋就係真正有錢既人,唔洗洗錢都可以任性

有錢洗得子丹變嘍囉

坐等影評10/10 再有專家寫:這是我看過最出色的微電影
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

对MMA...

引用:
原帖由 gtoray 於 12-11-2017 22:45 發表
有錢洗得子丹變嘍囉
零片酬耶,明顯不是靠銀紙,是靠面子呢。。。

Btw, 原來妮可咁差高大~~

雖然我對有柄既冇興趣,但係對住佢副尊容的確唔係享受

引用:
原帖由 gtoray 於 12-11-2017 22:45 發表
有錢洗得子丹變嘍囉
7到喊, 乜佢好等錢洗咩 ?

真係對唔住, 頂唔順, 睇唔晒
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 pbay 於 13-11-2017 09:36 發表

7到喊, 乜佢好等錢洗咩 ?
唔比面會被封殺,這是常識吧

小弟未睇,只係驚奇李連杰(好似)仲應付到
佢既身體健康....
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

馬淫個樣實在太重口味!

係咪只係上陶寳買非!

我連抽水的氣力也沒有
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

繼阿輝、m記之歌、ive表白、關家姐之後
好耐未有過呢種尷尬

36 123
發新話題