39 123
發新話題

請問有冇師兄係日本訂過槍返嚟 ?

請問有冇師兄係日本訂過槍返嚟 ?

譬如日本雅虎拍賣,樂天等

引用:
原帖由 walther 於 14-11-2017 09:25 發表
譬如日本雅虎拍賣,樂天等
有∼有咩想知?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

想知如果訂 cap 槍, D 彈個樣咁真, 枝槍又係全金屬, 點樣可以過到香港海關呢 ?

引用:
原帖由 walther 於 14-11-2017 09:49 發表
想知如果訂 cap 槍, D 彈個樣咁真, 枝槍又係全金屬, 點樣可以過到香港海關呢 ?
基本上無cap喺支槍度就無問題
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 14-11-2017 09:55 發表

基本上無cap喺支槍度就無問題
無 cap 就當然, 但我睇中枝槍 ( Marushin SAA 牛仔輪 ) 係跟 dummy 彈, D 彈頭仲可以拆出嚟, 睇落根本同真子彈冇咩分別. 海關如果睇到, 照計唔會照過呱 ?
枝槍係中古品, 未必有說明書.

我搵代拍 agent 代購。

引用:
原帖由 bennytsang16 於 14-11-2017 10:22 發表
可否 PM agent 既 contact 俾小弟呢 ? 我真係唔敢茂茂然自己訂呢D槍, BB 彈氣槍就冇問題.

我都想知依家邊間代購重做氣槍,用開果啲全部都話氣槍唔做了

小弟都求pm資料

我都有好多cap槍想訂,可否pm資料

引用:
原帖由 bennytsang16 於 14-11-2017 10:22 發表
請教C Hing, 他們是如何計算服務收費呢? Thx for sharing.

早排試過,香港有幾間代拍唔肯做,buyee唔做....最後由在日朋友代購寄過來

揾到有間代拍肯做, 但收費好貴, 枝槍本身 HKD 2500, EMS 郵費大約 HKD 150, 代拍要收總數係 HKD 3600 , 呢個係咪市價 ?

除左日本仲有冇師兄係台灣買槍呢?
而且郵購氣槍洗唔洗再店家準備d咩呢?
台灣d 我們牌m4 gbb好抵 但運費可能好貴

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-11-2017 14:30 發表
除左日本仲有冇師兄係台灣買槍呢?
而且郵購氣槍洗唔洗再店家準備d咩呢?
台灣d 我們牌m4 gbb好抵 但運費可能好貴
有冇試過用集運呢?15 蚊一磅,體積就冇考究。當然店家到集運倉果程係另計

39 123
發新話題