發新話題

請問有冇師兄係日本訂過槍返嚟 ?

引用:
原帖由 walther 於 14-11-2017 14:13 發表
揾到有間代拍肯做, 但收費好貴, 枝槍本身 HKD 2500, EMS 郵費大約 HKD 150, 代拍要收總數係 HKD 3600 , 呢個係咪市價 ?
$2500.....即係大概36000日元,計你十算差唔多啦

引用:
原帖由 queen 於 14-11-2017 15:18 發表

$2500.....即係大概36000日元,計你十算差唔多啦
十算係一般代購其他日本物品既市價 ?

引用:
原帖由 walther 於 14-11-2017 14:13 發表
揾到有間代拍肯做, 但收費好貴, 枝槍本身 HKD 2500, EMS 郵費大約 HKD 150, 代拍要收總數係 HKD 3600 , 呢個係咪市價 ?
貴多千1蚊
如果無記錯我以前用開果間,代拍費加運費,全部加埋好似都係6-7xx蚊倒

引用:
原帖由 walther 於 14-11-2017 14:38 發表

有冇試過用集運呢?15 蚊一磅,體積就冇考究。當然店家到集運倉果程係另計
睇左好多集運9成9都唔做玩具槍啊

引用:
原帖由 紗夢 於 14-11-2017 16:38 發表

貴多千1蚊
如果無記錯我以前用開果間,代拍費加運費,全部加埋好似都係6-7xx蚊倒
我估佢地既計法係件物品既價錢乘個百份比而唔係固定收費, 有師兄買枝 HKD 900 既槍佢地收 HKD 1250. 都係俾多 350. 但計返都係大約 Yen 價十算.

引用:
原帖由 紗夢 於 2017-11-14 16:40 發表

無計, 個個都驚因為一支半支玩具俾人hold起成lot貨

引用:
原帖由 紗夢 於 14-11-2017 16:40 發表

佢怕成lot貨比人hold起
之前冇大哥用代運運枝vertex鏡 比海關周到 間公司成lot野比人hold左
唔知最後點解決了

如果集運行得通 我都想係台灣買多枝we m4 under 1700

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-11-2017 22:34 發表

佢怕成lot貨比人hold起
之前冇大哥用代運運枝vertex鏡 比海關周到 間公司成lot野比人hold左
唔知最後點解決了

如果集運行得通 我都想係台灣買多枝we m4 under 1700
係呀,都係想回應番#15 walther師兄 集運行唔通唔好試呀
如果人地要你賠償番hold貨既損失真係收唔倒科

引用:
原帖由 紗夢 於 14-11-2017 23:26 發表

係呀,都係想回應番#15 walther師兄 集運行唔通唔好試呀
如果人地要你賠償番hold貨既損失真係收唔倒科
最後過到海關 但人地係hold貨中既損失真係唔少野

我都有好多gbb槍想訂,可否pm資料

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-11-2017 22:34 發表

運枝vertex鏡 比海關周到  
海關會 hold 鏡 ?以前未聽過 .....

引用:
原帖由 walther 於 15-11-2017 00:32 發表

海關會 hold 鏡 ?以前未聽過 .....
軍用spec既鏡係會周
但vertex算唔算就唔知了 反正xray見到枝riflescope係到就hold起開箱睇左先

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-11-2017 00:36 發表

軍用spec既鏡係會周
但vertex算唔算就唔知了 反正xray見到枝riflescope係到就hold起開箱睇左先
小弟以前都郵購過幾枝,未試過有問題,係咪只係好彩呢 ?   其實有冇人賴過嘢 ?

引用:
原帖由 walther 於 15-11-2017 00:40 發表

小弟以前都郵購過幾枝,未試過有問題,係咪只係好彩呢 ?   其實有冇人賴過嘢 ?
你買com鏡?呢d真係睇彩數
如果枝鏡係mil spec 又itar 兩邊都會周你 唔知會唔會第時入美國境有record

發新話題