發新話題

請問有冇師兄係日本訂過槍返嚟 ?

除左日本仲有冇師兄係台灣買槍呢?
而且郵購氣槍洗唔洗再店家準備d咩呢?
台灣d 我們牌m4 gbb好抵 但運費可能好貴

引用:
原帖由 紗夢 於 14-11-2017 16:40 發表

睇左好多集運9成9都唔做玩具槍啊
佢怕成lot貨比人hold起
之前冇大哥用代運運枝vertex鏡 比海關周到 間公司成lot野比人hold左
唔知最後點解決了

如果集運行得通 我都想係台灣買多枝we m4 under 1700

引用:
原帖由 紗夢 於 14-11-2017 23:26 發表

係呀,都係想回應番#15 walther師兄 集運行唔通唔好試呀
如果人地要你賠償番hold貨既損失真係收唔倒科
最後過到海關 但人地係hold貨中既損失真係唔少野

引用:
原帖由 walther 於 15-11-2017 00:32 發表

海關會 hold 鏡 ?以前未聽過 .....
軍用spec既鏡係會周
但vertex算唔算就唔知了 反正xray見到枝riflescope係到就hold起開箱睇左先

引用:
原帖由 walther 於 15-11-2017 00:40 發表

小弟以前都郵購過幾枝,未試過有問題,係咪只係好彩呢 ?   其實有冇人賴過嘢 ?
你買com鏡?呢d真係睇彩數
如果枝鏡係mil spec 又itar 兩邊都會周你 唔知會唔會第時入美國境有record

引用:
原帖由 sealsman 於 15-11-2017 02:13 發表

放心一定會
係美國被人抄牌 係大公司做international background check 都有 record
itar出事申請visa得唔得都成問題
講真香港幾多人會去美國

無事咪好地地囉
為左少少野成世冇得去一個地方 值得咩
有心搞你既話 轉機落一落地都可能奶野

引用:
原帖由 walther 於 15-11-2017 15:32 發表
會唔會過份幻想 ? 美國既網店根本唔會出口任何鏡, 列入 ITAR 嗰D就更加, 何來咩嘢有 record , 將來可能入唔到美國境云云
信不信由你 反正我唔係既得利益者 我亦冇真鏡賣

發新話題