發新話題

[KJ] KJ KP18!!!

KJ KP18!!!

我仲o岩o岩入o左支馬記, 天o阿

會o吾會有A+版

https://www.youtube.com/watch?v=CeOZzsViC-g&feature=youtu.be

附件

14-11-2017 17:31

引用:
原帖由 killermike 於 2017-11-14 18:02 發表
正 !  應該唔差 !  Kj 好似通用 馬記 we 匣 ?
Yes, kp17已測試過

引用:
原帖由 olw0978 於 2017-11-14 17:59 發表
已賣街否?
上圖取自歐洲, 為co2版

Kj 官網反而沒有

最慘 we 個數相對大D, 副廠o野直上o吾到

同埋....真係易爛, 不過件易揾又贏少少

引用:
原帖由 killermike 於 2017-11-16 20:47 發表

Kj 同 馬記  點揀
Kj 打green gas一定放心好多

馬記老原膠士拉入green gas就爽D, 不過驚爆

俾我用kj, 我仲會久o吾久或冬天用co2自high

&

性價比...

引用:
原帖由 jn_jona 於 2017-11-16 20:51 發表

下身rail闊左
但we 飛機大dd應該後座力好d 氣化就唔知了
我個人感覺係大力D, 氣化不差, 冷得比較馬記匣慢, 而槍身部件間隙大無o甘緊湊, 比較搖晃

引用:
原帖由 jn_jona 於 2017-11-16 22:12 發表

我手頭上有枝we 有枝kj
有d馬記匣同kj匣
我都唔知點配好
俾o西我, 砍掉重練

我係純粹派, kj入kj, we入we, o吾使分心mag release 位 fit o吾 fit, 出氣膠頂o吾頂果D, 心理可靠性 +1

(玩長閘例外, we抵玩得很, 玩得18不是不玩長閘o麻...)

然後, 最最緊要, 底plate靚o既掛牆 ...

又到聖誕

(Gas Version)
HKD *%% x0.95 = *!#HKD

平馬記兩舊, 買匣

呵呵呵呵呵

引用:
原帖由 no-name 於 2017-11-22 18:34 發表

請問師兄即係馬記匣唔可以直上 KJ G17? 一手馬記匣既人路過。。。
馬記閘入KJ打無問題, 無漏可後定, 不過凍得明顯快過 kj 及 我們 閘 (之前D thread都有講過)

引用:
原帖由 tinyau1134 於 2017-11-22 19:13 發表
見街未?定係去R8 買好呢..
賣緊街o羅

孔子同耶穌都講過: 18常有,而r8不常有, 師主買了要開箱o阿

引用:
原帖由 ayaka 於 2017-11-24 12:18 發表
尋晚換個吉打下身, SLIDE會好卡直頭拉到一半就拉唔到, 換番KJ下身又無問題
o甘㦸

等埋其他巴打有冇同樣情況先

引用:
原帖由 ayaka 於 2017-11-24 14:10 發表
尋晚好眼訓無認真研究, 遲D再試下
齋Lower 同 滑架 砌唔砌得埋呢...

引用:
原帖由 Opica 於 2017-11-26 13:40 發表

支野冇油。。。宜家OK
題外,R8+70蚊可換gen 2下身
有用資訊

引用:
原帖由 ayaka 於 2017-12-3 16:48 發表
左吉打右KJ,KJ有個CUT位,吉打無,所以HAMMER會落唔晒,頂實飛機座

小弟用DREMEL刨個凹位出黎,雖不夠KJ原裝深,但夠空 ...
師兄好波!!

發新話題