發新話題

H&K唔做香港警隊生意

建議用AK類, 符合返個形象
大口徑又可以打爆晒D示威者

引用:
原帖由 Dave 於 17-11-2017 09:56 發表

下次又有咩大型遊行示威果陣,記得係fb 留言:警察應該用AK,打爆哂D 示威者!
呢句你聽得少 ? 去咩時聞XX, 幫X出聲 成板都係咁講

German arms company Heckler & Koch to ‘no longer supply undemocratic, corrupt countries’
29 November 2016
http://www.independent.co.uk/new ... -nato-a7444981.html

其實可以叫馬云注資HK廠,
到時想點都得, 錢之嘛, 哈利.

引用:
原帖由 Dave 於 17-11-2017 11:34 發表

笠兄專業

估唔到2017 年仲有人信甚麼「正義商人」之說... 唔係賺到錢既話邊有咁多閒情擺姿態呢?
討好米國的最簡單方法就係攻擊佢既敵人 ,天真是可以,但只限低齡既朋友。
米中不知幾友好, 你唔好亂講呀
有錢齊齊搵, 邊有敵人  

訓練用開MP5幾十年, 有晒肌肉記憶, 轉bullpup要由頭train過架

或者可以轉用山寨版, NR-08,
反正睇落一樣

引用:
原帖由 geoprotex 於 17-11-2017 12:28 發表
唔知Norinco果枝d件可唔可以用落H&K MP5呢?
優質高仿, 分分鐘用得落正貨度.
仲可以淘保落單, 支腐寶俾錢, 又快又先進.

引用:
原帖由 bennytsang16 於 24-11-2017 11:08 發表
the firearm blog 都有熱烈討論……

http://www.thefirearmblog.com/bl ... g-hong-kong-police/
D人真係叫HKPF買山寨MP5 Norinco NR08

我好讚同, 反正市民認唔出, 依家又唔洗打省港旗兵,
道具來姐, 何必認真

引用:
原帖由 horenhim 於 24-11-2017 12:25 發表

咁又唔好咁講, 至少到目前為止every round都係為香港治安而射(自轟/向天開槍個D唔計)
近年SMG都無乜用啦, 香港治安咁"好"
反正再有佔乜佔物就直接出assault rifle,
一槍街頭穿到街尾, 掃兩匣搞掂, 早D收工去沖涼

發新話題