42 123
發新話題

[VFC] VFC出左HK45...

VFC出左HK45...

剛剛見到支Umarex HK45寫左係VFC出。。。
-問之下原來KWA停左生產

唔知呢支VFC係咪用番45CT個hopup呢?

引用:
原帖由 Opica 於 18-11-2017 13:40 發表

雪! 悲哉!

KXX
VXX

引用:
原帖由 Opica 於 18-11-2017 13:40 發表

呢個真係要等其他師兄開箱先知...你唔講直頭唔知出左

ksz同vfz trigger既暢順度差好遠
如果照hk45ct個規格 d牌slide應該用唔到了
好既就係後座力勁左 hop up好左

我係到諗 會唔會係u記見vfz hk45ct咁好賣
就cut左ksz果邊 比埋vfz做

引用:
原帖由 JBL 於 18-11-2017 15:52 發表
如果齊晒刻印,都會考慮既,博佢有鋼滑架出。
睇左e記圖 第一水都唔齊
無鷹 另一邊係個死人5角形入面有個F

引用:
原帖由 JBL 於 18-11-2017 16:32 發表

哦.....出45CT果時以經有傳係最後一支齊刻印既HK槍,之後就後會無期,因德國佬唔鐘意,咁唯有慳返喇.....
講真西北根同u記都經vfz出
西北根原廠外觀正好多 但u記就多d 原廠補品
如果佢呢枝係跟hk45ct數既 後座力應該大過ksz hop up都好過ksz 隻匣又可以比45ct用

如果要完美外觀 都係買返ksc日版再改d牌鋁slide或trigger happy(d牌另一個名)鋼slide

引用:
原帖由 JBL 於 18-11-2017 16:43 發表

但日版右側下身刻字一樣唔正確喎.......
呢個真係無留意 早期台版呢
如果根本就係完美下身 vfz呢枝外觀上真係冇得比較

性能黎講 除左vfz trigger冇咁順之外 其他都好左

btw vfz 枝hk45好似修正左hk45ct trigger個錯位

引用:
原帖由 JBL 於 18-11-2017 17:19 發表

早期台版一様唔啱D字,淨得VFC45cT下身係啱晒,可惜以成絕响!
vfz 45ct依家應該仲買到fullmarking版既

冇字下身都還可能有得攪...最緊要唔好係刻左字但又刻錯字咁就真係冇得攪

42 123
發新話題