發新話題

[VFC] VFC出左HK45...

引用:
原帖由 Kwind 於 18-11-2017 18:00 發表
冇字下身都還可能有得攪...最緊要唔好係刻左字但又刻錯字咁就真係冇得攪
其實行返laser落去同個模已經有字都差好遠
而佢本身有字更加唔洗諗

btw我留意到隻trigger  如果之後都冇正確版鋼trigger
可以同vfz訂呢枝個trigger

師兄有沒網站鏈接?

都唔見有寫45出???🙏

thx

個地 manking 唔掂 wo 連只鷹都沒買五落手

引用:
原帖由 qqq96591859 於 18-11-2017 11:58 PM 發表
個地 manking 唔掂 wo 連只鷹都沒買五落手
KWA果枝又冇鷹又白字咪仲唔洗買?

kwa 個支我有

但我買個時系有鷹>>>而家就五知都幾年前.............

引用:
原帖由 qqq96591859 於 19-11-2017 19:02 發表
但我買個時系有鷹>>>而家就五知都幾年前.............
日版?

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-11-2017 07:24 PM 發表

日版?
KSC先有咋,但膠SLIDE喎

金身,唔系 ksc 系 kwa

個時我個款系白字加有只鷹

hk45ct齊字版宜家仲有的賣,好似上市至今未斷過貨?
仲好快就有多兩隻色賣
vp9就斷過一陣,再黎改版閹字

引用:
原帖由 ranger101 於 19-11-2017 08:01 PM 發表
hk45ct齊字版宜家仲有的賣,好似上市至今未斷過貨?
仲好快就有多兩隻色賣
vp9就斷過一陣,再黎改版閹字
其實係台灣已經斷左貨同埋黑色版已經出左冇字版

引用:
原帖由 qqq96591859 於 19-11-2017 19:45 發表
個時我個款系白字加有只鷹
我有印象有枝usp都係有鷹又有u記白字

我有興趣想知KWA、馬記同VFC三間外觀,以及原裝環境下表現點樣

回覆 28# 的帖子

V 記不詳,我操過隊友的馬記及 K 記 HK45, 性能以原裝計可以說 K 記全勝,而且彈匣氣化效能極高,差滿一次可以打兩匣,最重要是射擊時槍口不上跳。以原裝計,我覺得比原裝 Hicap 5.1 都要好。

遺陷的是我的手掌不夠大,操起來不夠靈活,否則早已取締我常用的 Hicap 5.1~~

回覆 29# 的帖子

K 記未玩過唔知,但馬記換埋金身我都肯定可以打到 3 匣左右

發新話題