發新話題

港前民政事務局長何志平 涉賄非洲官員紐約被捕

引用:
原帖由 loveless 於 21-11-2017 17:22 發表
250萬美元就想賄賂烏干達查德呢類非洲國家,
真係睇小ExxonMobil , Shell, Chevron, BP, GE....

美國廿日前單方面退出 EITI 《採掘業透明度行動計劃》,
一定係美國能源企業非常廉潔...
班誠實商人做見面禮一定闊棹得多! 又有女; 又有黄金鑽石朱寳手色; 又有美帝景內物業; 又有美帝passport; 又有軍火毒品.......! 點只得個幾百萬公仔纸 !

引用:
原帖由 JBL 於 21-11-2017 17:38 發表

唔識英文,
中文點解?
過也,人皆見之
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

出手低,又唔識轉錢,仲要拖聯合國落水,硬膠到一個點。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 21-11-2017 17:44 發表
出手低,又唔識轉錢,仲要拖聯合國落水,硬膠到一個點。
你咁早開拖冇得玩落去 ........
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 21-11-2017 17:28 發表

------------------以下開放其他國家一樣黑討論區------------------
能源本身就係一個充滿貪贓舞弊既行業, 所有國家都如是.
地球上最廉潔國家丹麥,
全力推動綠色風力發電, 提供國內一半電力需求.
Dansk Olie og Naturgas 作為丹麥最大能源公司,
CEO 又係為貪污下台.

成個行業本身就係呢個模式. 俾人捉到入到, 係能力不足. 保險帶帽我加多句抵X死

引用:
原帖由 loveless 於 21-11-2017 17:54 發表

能源本身就係一個充滿貪贓舞弊既行業, 所有國家都如是.
地球上最廉潔國家丹麥,
全力推動綠色風力發電, 提供國內一半電力需求.
Dansk Olie og Naturgas 作為丹麥最大能源公司,
CEO 又係為貪污下台.

成個行 ...
你的帽已被風吹走
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 21-11-2017 17:59 發表

你的帽已被風吹走
好彩我唔怕凍

引用:
原帖由 JBL 於 21-11-2017 18:05 發表

死...之乎者也,我投降.......
你唔做義工個陣都幾可愛
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 JBL 於 21-11-2017 17:30 發表

超......臭蟲論!
人地講緊中國你又拉埋米國講,咁樣中國就會無咁衰咩?
你係咪又想做零毛義工先?
我的志願係下世投胎做美國人

引用:
原帖由 JBL 於 21-11-2017 18:12 發表

做...我依家轉左碼頭同你一樣收緊便士喎...同聲同氣
你覺得我收錢? 我討論技術咁差, 冇人肯請我 !

One more thing:
何志平去年成為「公職人員誠信關注組有限公司」的榮譽主席
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20171121/57485074
(新聞來源:蘋果日報)
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

1 個讚好! TOP

發新話題