發新話題

港前民政事務局長何志平 涉賄非洲官員紐約被捕

我就立志做高級五十毛,仲要有屬性加成。

引用:
原帖由 reniless 於 21-11-2017 18:23 發表
我就立志做高級五十毛,仲要有屬性加成。
攻擊威力提升1000%

引用:
原帖由 loveless 於 21-11-2017 18:26 發表

攻擊威力提升1000%
係不論堅攻助攻佯攻,線上待機線下埋伏,一樣可以收錢。

為免討論流於生硬吹水之有愛無技術一推:

何志平03年曾為港人求下籤 同年爆沙士 七一50萬人上街
那尼!? 早有預兆

https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/135110/%E4%BD%95%E5%BF%97%E5%B9%B303%E5%B9%B4%E6%9B%BE%E7%82%BA%E6%B8%AF%E4%BA%BA%E6%B1%82%E4%B8%8B%E7%B1%A4-%E5%90%8C%E5%B9%B4%E7%88%86%E6%B2%99%E5%A3%AB-%E4%B8%83%E4%B8%8050%E8%90%AC%E4%BA%BA%E4%B8%8A%E8%A1%97
(新聞來源:唔係蘋果日報)
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 JBL 於 21-11-2017 18:33 發表

屬性加成又係邊本漫畫既內容語...?
係世界觀。

何生要盡快棄保潛逃,翻香港又好 去大陸玩失蹤又好,起碼保佢安享晚年 唔駛客死USA!
享受期待  珍惜擁有.

胡慧中等緊你架何生。

意圖重寫遊戲規則,可以明顯拎出黎鬥既唔可以係錢/利益

問題係自己就算有冇陽萎都好,人地睬佢有冇味? 又或者想爭取時間做咩呢?

http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

投資西非難怪比人捉
只係連送禮同拜碼頭都唔識,有係好打有限

個個KEY PERSON都即時同呀Dr. Ho劃清界線! 人在美國! 肉除針板上! 黑狗白狗的故事! 希望Dr. Ho過到呢關!

雷鋒精神

我唔明點解佢唔用支付寶人仔過數 ?
美金結算條數始終會經美國.....

即係話以前奧巴馬隻眼開隻眼閉, 依家轉左阿侵就玩野過佢一棟 ?

引用:
原帖由 M1616 於 21-11-2017 20:02 發表
何生要盡快棄保潛逃,翻香港又好 去大陸玩失蹤又好,起碼保佢安享晚年 唔駛客死USA!
戰狼3之勇救肥平

涉案人士用美金交易,甚至在美國境內傾「生意」,美國執法部門一定可以查。肥平怪就怪自己太過「老定」同戇居,如果在香港交易算o係天子腳下,就一定無事啦。

發新話題