23 12
發新話題

改裝無極限

改裝無極限

以下的Link純為分享,切勿跟風改裝:
https://sosreader.com/wtf_weapon_moment/
究竟世界上還有神嗎?

無聊無極限,
小白無極限,
肉麻當幽默無極限。。。!

Happy Shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

得嗒笑

美佬明顯有一班經濟能力高的蠢人~~

睇完成套「Tears of the sun」,支鏡真係完全裝反咗....響當時,紅點唔係新鮮事,冇理由咁都錯.....
究竟世界上還有神嗎?

On居係全球通用

附件

23-11-2017 10:41

an example of good mod

引用:
原帖由 Ben_9413 於 23-11-2017 11:04 發表
an example of good mod

對一個長時間埋伏o既sniper而言, 隨時補充水份係優先考慮

引用:
原帖由 48191 於 22-11-2017 23:23 發表
以下的Link純為分享,切勿跟風改裝:
https://sosreader.com/wtf_weapon_moment/
佢地都係攪下笑, 好過攪出人命,和攪不和. Thx for sharing.

唔知真定假! 我朋友話班導演好仆街, 有啲明星拍戲拍到哀鳩格時又係咁小班雜工! 所以班pops佬玩野有心掉轉啲鏡及夾.......

引用:
原帖由 loveless 於 23-11-2017 10:41 發表
On居係全球通用
0吾0甘樣裝, 點SHOW AIMPOINT個0麥頭出來

真有D唔明, 荷理活製作唔係好嚴謹咩 ? 美國人唔係比較熟槍咩 ?
有監制, 有導演, 咁多工作人員, 明星又經常拍戲拿槍,
試映都幾次,
調轉支鏡呢D咁明顯野點解可以成套戲全錯 ?

掉轉枝鏡/匣係導演想表達軍人心底裡反戰o既矛盾, 藝術o既o野我地識條spring咩.....

Eotech不是真的可以反裝嗎

引用:
原帖由 zipp 於 23-11-2017 20:56 發表
Eotech不是真的可以反裝嗎
可以,不過瞄唔到咁解

23 12
發新話題