發新話題

John Wick 2 G34 SAT TTI Steel Slide

引用:
原帖由 lhlui 於 30-11-2017 23:05 發表
_

TTI G34 鋼SLIDE 已有3間出了, 香港一間, 台灣二間.
咁而家仲有邊間賣緊??  如有相可比較下都好WOR

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 30-11-2017 23:10 發表

咁而家仲有邊間賣緊??  如有相可比較下都好WOR
3間都在賣,
SXT, 模X工坊, NXVA.

引用:
原帖由 rYaN 於 30-11-2017 00:44 發表
今日出槍街睇到有個牌子既TTI滑架做錯左marking
請問在哪個位置?

謝謝

引用:
原帖由 lhlui 於 30-11-2017 23:16 發表

3間都在賣,
SXT, 模X工坊, NXVA.
NOVA都有鋼G34 TTI? 正WOR, 我以為佢淨係出鋁,
邊度有? 可否PM下

至於模動工坊果套KIT, 好可能都係SAT果條,因為細節位, LOGO網點都同我支SAT一模一樣, 而且刀痕仲好明顯
https://www.facebook.com/modelwo ... ?type=3&theater

如果NOVA真係有鋼, 應該係最完美

回覆 64# 的帖子

我都覺得係同一條..
Nova 係booms度有,但成三千尾...

引用:
原帖由 toto0321 於 1-12-2017 00:55 發表
我都覺得係同一條..
Nova 係booms度有,但成三千尾...
THX, 3千尾真係要大愛, 雖然我真係有,

我見到, 但相太細, LOGO睇唔到做成點, 我估條SLIDE應該同鋁做法一樣, 咁應該唔錯
唯一一個大問題係,
佢條外管係全銀色stainless steel... 無理由咁樣出貨架..?? john wick死忠好難收貨
如果可齋買條slide, 我會諗下

睇返工坊話條外管係氮化鈦處理, 唔怪得打極都唔花!!  值回票值

我係到諗booms係咪即係nova

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-12-2017 01:25 發表
我係到諗booms係咪即係nova
唔奇, 全世界都無, 淨係得佢有鋼版...

反而我諗, 模動係OEM生產條台灣鋼, SAT係老闆 或關係倒轉
所以模動用KIT方式賣, SAT就單賣, 如模動單賣, 就要賣貴過SAT

airsoft呢D廠好多個名, D件好多時亙相照應唔奇

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-12-2017 01:47 發表

唔奇, 全世界都無, 淨係得佢有鋼版...

反而我諗, 模動係OEM生產條台灣鋼, SAT係老闆 或關係倒轉
所以模動用KIT方式賣, SAT就單賣, 如模動單賣, 就要賣貴過SAT

airsoft呢D廠好多個名, D件好多時亙相照應唔 ...
nova,prime野第一消息都係booms流出

回覆 66# 的帖子

條管隻色真係幾靚!

另外想問如果用magwell唔用mag extension會唔會有小小困難?

引用:
原帖由 rYaN 於 30-11-2017 00:44 發表
今日出槍街睇到有個牌子既TTI滑架做錯左marking
請問師兄邊個牌子?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 toto0321 於 1-12-2017 08:19 發表
另外想問如果用magwell唔用mag extension會唔會有小小困難?
唔會, 都係咁插入去, release會自己跌出來,

不過有樣奇, 馬記原廠個frame, 個匣唔會自己跌出來,要好似john wick咁fing個匣出來..

換咗gunmodify 就順晒, 如果magwell加埋馬記G34原廠frame,  呢個就要注意

回覆 73# 的帖子

我諗住用吉打frame加吉打件散砌咋,上身我或者試用韓國bbu組,再用埋楓葉hop組,用黎落場

不過星期三落去搵 ready fighter個 mag extension已經冇。。。唯有買nova

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 1-12-2017 00:31 發表

NOVA都有鋼G34 TTI? 正WOR, 我以為佢淨係出鋁,
邊度有? 可否PM下

至於模動工坊果套KIT, 好可能都係SAT果條,因為細節位, LOGO網點都同我支SAT一模一樣, 而且刀痕仲好明顯
https://www.facebook.com/modelwo ...
請問買 Nova / 模動在槍街哪間多?

名搶就好多Nova,但請問模動在哪間有?

謝謝

發新話題