52 1234
發新話題

[認真] 身體大不如前

身體大不如前

依家身體每況愈下,早幾年呢d天氣都係著緊短袖,依家著少D,鼻水就不停咁流。

應該係咁岩中招者,休息唔夠一個唔留神就敗仗了~
黎緊又話會熱番少少,師兄飲多杯暖水,保重保重。
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

睇標題還以為樓主要找偉哥

冇計! 要做好多運動!

作天踩了8小時越野單車! 28歲時載頭衝! 而家包尾!

如果能夠有一個家居清潔水原係一個有好大幫助身體健康方法!

即係在厨房水喉安装兩個濾水器(前绵蕊後活性碳蕊)! 再加部真正高效能電解水(甜水機)! 一日8杯水! 長期飲用真係對身體好有幫助!

你幾多歲先?

健康無價寶,身體總要還。咪以為後生就可以亂咁飲食,或者捱更抵夜,老來身體一要還返晒。

肉體力量消退最令人懊悔,好清楚再過多廿年就冇力量去保護老虎同囝囡。唯有現在開始將肉體力量轉化為其他力量繼續守護家人。

引用:
原帖由 Lolanto 於 27-11-2017 13:27 發表
健康無價寶,身體總要還。咪以為後生就可以亂咁飲食,或者捱更抵夜,老來身體一要還返晒。
呢個真,今日仲要番通宵更

引用:
原帖由 rho837 於 27-11-2017 13:06 發表
冇計! 要做好多運動!

作天踩了8小時越野單車! 28歲時載頭衝! 而家包尾!

如果能夠有一個家居清潔水原係一個有好大幫助身體健康方法!

即係在廚房水喉安装兩個濾水器(前绵蕊後活性碳蕊)! ...
我依家係礦泉水加蘋果醋,
不過咖啡依然係我既主要水份

通街都有人病, 最後自己戴左口罩

引用:
原帖由 loveless 於 27-11-2017 13:45 發表

重要係Black Coffee! 我小五以經跟大佬飲黑啡!

20歲打後 你點對身體 身體點對你
20前通宵、亂食野都冇問題
過左就差好遠

引用:
原帖由 loveless 於 2017-11-27 13:45 發表

咖啡我淨係會好relax個陣先會飲

引用:
原帖由 reniless 於 27-11-2017 13:31 發表
肉體力量消退最令人懊悔,好清楚再過多廿年就冇力量去保護老虎同囝囡。唯有現在開始將肉體力量轉化為其他力量繼續守護家人。
其他力量係指財力定係超自然力???

引用:
原帖由 olw0978 於 27-11-2017 13:06 發表
睇標題還以為樓主要找偉哥
尼個都係健康議題
香港人做愛次數,全球尾二,法國最耍家。
不遇你可以話重質不重量o既

52 1234
發新話題