發新話題

[認真] 身體大不如前

引用:
原帖由 hang2 於 27-11-2017 17:05 發表

尼個都係健康議題
香港人做愛次數,全球尾二,法國最耍家。
不遇你可以話重質不重量o既
18歳果時可以一日打10次飛機,而家.......唉

師兄勁呀  但係吾係多左D
最健康既打機公式係年齡字頭乘以9
如20歲 2x9 =18  一週八次
  30歲 3x9 =27  兩週七次
  80歲 8x9 =72  七週兩次
你當年一週最多9至10次  咁好一曰打晒

回覆 17# 的帖子

嗰時讀書,飲雞精、食生雞蛋,精力無限
而家人大左食生蠔都冇用,一曰一Q交貨

引用:
原帖由 geoprotex 於 27-11-2017 16:27 發表

其他力量係指財力定係超自然力???
基金$$$$$$$

引用:
原帖由 520df10 於 27-11-2017 19:00 發表
喂你今年廿三歲o乍o咼

引用:
原帖由 520df10 於 27-11-2017 19:00 發表
已經叻過好多人

引用:
18歲果時3日唔訓都冇問題 2字頭一晚通頂都見攰
年少真好

靠運動,正常生活!
踏入4條仲見效,眼看不清近野,老花了!

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-11-2017 19:06 發表

18歲果時3日唔訓都冇問題 2字頭一晚通頂都見攰
年少真好
你都甘講我一把年紀應該拿拿聲死鬼左佢算數

引用:
原帖由 loveless 於 27-11-2017 19:04 發表

喂你今年廿三歲o乍o咼
我依家都係23

喺十忍魔界轉生裡面,寶藏院胤舜以為靠禁慾於自己體內養精蓄銳,並加以濃縮到一定的限度時槍術就能達致最高境界。以現代運動科學角度睇係啱一半錯一半,人體睪酮就算靠禁慾過一段時間仍是會減少。正確方法係靠管理,就好似大賢者修行咁。。。立志成為魔法師的人們,短時間內努力集中魔力,然後一次性全部放出。通過這種調動全身魔力、並放出的行為,來提升自己的魔法水平。而且在魔力全部放出後,會進入一種無我的冥想狀態,對於提升精神力、早日成為賢者,大有脾益。所以這段時間被稱為賢者模式,有證據顯示,賢者模式下更容易體會人生的真諦,更接近世界的真理。

引用:
原帖由 loveless 於 27-11-2017 20:46 發表

你都甘講我一把年紀應該拿拿聲死鬼左佢算數
你未聽過咩叫廢青咩

引用:
原帖由 reniless 於 27-11-2017 21:40 發表
喺十忍魔界轉生裡面,寶藏院胤舜以為靠禁慾於自己體內養精蓄銳,並加以濃縮到一定的限度時槍術就能達致最高境界。以現代運動科學角度睇係啱一半錯一半,人體睪酮就算靠禁慾過一段時間仍是會減少。正確方 ...
我有D偏向信你真係會同小朋友甘講

引用:
原帖由 reniless 於 27-11-2017 21:40 發表
喺十忍魔界轉生裡面,寶藏院胤舜以為靠禁慾於自己體內養精蓄銳,並加以濃縮到一定的限度時槍術就能達致最高境界。以現代運動科學角度睇係啱一半錯一半,人體睪酮就算靠禁慾過一段時間仍是會減少。正確方 ...
我個post變左壯陽post

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-11-2017 21:50 發表

你未聽過咩叫廢青咩
放眼未來,識定D廢老

發新話題