25 12
發新話題

買槍一問

引用:
原帖由 新手一隻 於 30-11-2017 12:51 發表

五金舖態度好好多喎
一dd啦
出名配o ring果間出奇地好
出名配螺絲果間 就真係好麻麻 咁我又買得果20蚊貨仔
同埋我冇三行樣 佢以為我運吉

引用:
原帖由 walther 於 30-11-2017 13:21 發表

冇去五金鋪好耐 lu,以前新填地街好集中,但重建開始後就走散嗮, 依家全部都係淘寶買.剛剛買咗D不锈鋼片攝 slide
淘寶D客服 OK 吖.差唔多 24 小時營業, 冇樣睇,可以幻想佢好口面
淘寶你諗到既野都買到
前排買補牙螺絲 聽fd講香港要一套買
而且貴過淘寶買加運費

但有時想買枝批買粒螺絲 無理由要淘寶咁煩

引用:
原帖由 新手一隻 於 30-11-2017 15:41 發表

而且淘寶方便隨時都買得,又多選擇。

去舖頭買又要就時間又未必搵得啱,麻 煩。
好多時行餐死都搵唔到。
我來回車費已經貴過淘寶運費, 計埋時間成本就更加唔會去五金舖.
試過係淘寶買個 web cam, 用咗兩個禮拜唔鍾意,包裝掉嗮,個 cam 裝過,都可以全數退款, 回程郵費由商家負責, 同樣情況香港鋪頭睬你都有味.

只有一個四眼叔叔服務態度好好,其他幾個後生仔態度極之惡劣;價錢不算平,只是VVE槍比較齊全,同可以配VVE槍的零件。

搭單一問

馬記匣入氣位個oring(防噴氣)邊到有得買?

回覆 20# 的帖子

也並非只有我們牌配件,還有一些 KJ 配件

又想起件傷心事,買 Glock carbine kit 佢平人幾舊水
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=169552

引用:
原帖由 Opica 於 30-11-2017 19:16 發表
搭單一問

馬記匣入氣位個oring(防噴氣)邊到有得買?
1x1 o-ring,香港要成蚊粒,淘佬ㄧ分錢人仔ㄧ粒,搜下啦~~

引用:
原帖由 olw0978 於 30-11-2017 19:22 發表

1x1 o-ring,香港要成蚊粒,淘佬ㄧ分錢人仔ㄧ粒,搜下啦~~
呢d野用得多 可以夾多幾個人 一次淘一百幾十個

回覆 24# 的帖子

MOQ 最小 100 粒,我上次淘左 500 粒連運費(大陸收貸)都唔使廿雞,自己用唔晒分晒比隊友。。。

25 12
發新話題