23 12
發新話題

p320!

p320!

https://www.youtube.com/watch?v=sc-pQH9GSxA
終於發放給前線了
不知幾時有廠出玩具呢

好心拍片上網就搵D前線試打啦, 有D打到手騰腳震咁

個packing 好有迷版feel
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 gtoray 於 1-12-2017 05:33 發表
1:56 , 2:26 果兩個好搞笑

2:26 果位好凍呀?係咁震
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 2slow 於 1-12-2017 09:08 發表
又係wor

洗0吾洗又搵個鎚仔扑0下佢

引用:
原帖由 2slow 於 1-12-2017 09:08 發表
we出果時可以抄返佢個packing
1.56果個好似想殺老婆咁

呢水D槍,全部都係沙色,唔通佢地都估到,係中東有排攪. Thx for sharing.

引用:
原帖由 NCP013 於 1-12-2017 13:09 發表
洗0吾洗又搵個鎚仔扑0下佢
掉落地試一試

引用:
原帖由 gtoray 於 1-12-2017 05:33 發表
呀公好嘢 ! 留意到.......

睇片見到呢支美製膠SIG! 我個人覺得支槍個膠身極度狗肉! 就同呀公講一樣.......個射控設計同P250同類, 一啲都唔好射! 退化之作!

同以前SIG P226冇得比!

引用:
原帖由 Dave 於 1-12-2017 11:20 發表
2:26 果位好凍呀?係咁震
無睇錯2:26係一劃,剛入伍的新兵。
另一方面,「王師」一般兵也是普羅大眾,參差不齊梗有些呢。

配色好差。
究竟世界上還有神嗎?

呢個風潮,我冇記錯係FN SCAR行先...
引用:
原帖由 新手一隻 於 1-12-2017 23:24 發表

都係而家流行的屎啡屎黃屎金色,差唔多啦。
究竟世界上還有神嗎?

23 12
發新話題