發新話題

[others] STEN衝鋒槍GBB

呢枝一定入手, 不過mk5同loop stock, silencer個d配件仲未知幾時有
我反而期待下枝出mp3008, 雖然兩枝差唔多

引用:
原帖由 AK-74 於 28-8-2018 17:07 發表

唔知唔係有罪,你知亦唔代表你叻。師兄唔洗下下都咁臭串既~
因為我都唔識答你所以唯有叫你溫下歷史
情況有如你去日本中野想搵舊裝勞
然後問個店員點解個外圈花花地好似沒有打磨過喎!!
D白色數字又變左黃黃地
呢個情況有禮既日本店員唔會當面X你既
不過就會覺得閣下問既問題顯示左你既智慧咁囉

引用:
原帖由 七點六二 於 28-8-2018 17:33 發表
二戰玩家是很執著的...例如二戰槍械所用的螺絲也必需與當年一樣,在這裡是有很多師兄都是二戰重演玩家,一些細節是很講究的.
支 STEN 用 一字螺絲值得讚。
隔黎牌子 D 神台級貴到飛起2 戰槍用緊內六角螺絲...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

始終唔係大廠出,最怕爛零件無零件换,好似以前支KG9咁,依家變咗掛牆槍

引用:
原帖由 pinkhunter 於 28-8-2018 18:34 發表
始終唔係大廠出,最怕爛零件無零件换,好似以前支KG9咁,依家變咗掛牆槍
我都有D槍變成供奉...

引用:
原帖由 Thanato.S 於 28-8-2018 13:23 發表

見到你呢個回覆我真係笑而不語
等其他師兄出手算
或者你不如係比人X之前溫一溫STEN既歷史背景?
引用:
原帖由 Jonny.R 於 28-8-2018 13:47 發表
識就真係比佢笑 ,唔識就真係比佢嚇死
不如問埋點解冇位加魚骨  

btw, 好想Northeast 下一支出會Sterling
引用:
原帖由 AK-74 於 28-8-2018 18:04 發表

我真係唔知你係度講咩喎~白痴仔!
大家可唔可以客氣小小呢?識又好唔識又好,係唔係有必要咁”小朋友”呢?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

呢支好野 九十年代头 睇台灣光華雜誌 海龍蛙兵重未退役使用中

嘈乜野丫,師兄買到之後拿拿臨裝魚骨換碳纖手托,隊番個HERA AR托落去啦

我覺得玩具槍有果D焊接位做出尼,係有另一種美感.
我廿年前的'marui MP5和Star的FNC,都有這焊接位的做工.
而我的另一支大陸廠牌的MP5,就沒有這焊接的做工,
當兩支MP5拍埋對比,無焊接做工果支,好似欠了一些咁.

一樣米養百樣人,
用六角螺絲,唔像真就話有理由比人挑剔姐,
估唔到跟足細節,焊接位做到足都會有人唔滿意,雞蛋裡挑骨頭。唔怪得有人話香港人係全宇宙最難服侍既人

引用:
原帖由 pinkhunter 於 28-8-2018 18:34 發表
呢樣師兄可以放心...大廠出... 一樣可以配唔到件
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 AK-74 於 29-8-2018 11:42 發表

師兄既然你覺得香港人咁難服侍,大可以考慮移民外國。你又何必係度受氣呢?
香港是我家,要走都係你呢d麻煩友走 加上我有外國護照唔通又要同你交代嗎?
既然師兄覺得支槍咁樣衰,你都係襟返上一頁,無視支槍好過衝出尼柒

發新話題