發新話題

[others] STEN衝鋒槍GBB

i guess it fit vietnam era LRRP/SOG too

引用:
原帖由 48191 於 29-8-2018 18:13 發表
二戰槍只要性能,外觀非常粗工可以理解。
但真槍 佢加性能就真係.......
指只叫符合當時英國國情
一支10美金有找 可以短時間大量生產

引用:
原帖由 ballballmoon 於 30-8-2018 11:15 發表
我訂左..我最愛舊款,簡單既槍,,仲要鋼,,我見佢可以用馬記數,又唔過3000,,

買左再算.
真心請教,馬記咩數?

訂唔到,要等第二水的十一月先有貨!

第一水有了 可惜無量唔多

買唔到....

咁平!?
引用:
原帖由 nec338 於 31-8-2018 23:19 發表

但真槍 佢加性能就真係.......
指只叫符合當時英國國情
一支10美金有找 可以短時間大量生產
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 3-1-2019 13:52 發表
咁平!?
當時既十蚊美金應該唔少錢了
但總比m1928平
早期m1928夠買架車

第二水都唔知有無機會買到,呢把野好似VIP exclusive咁

引用:
原帖由 pmcoperator 於 3-1-2019 17:24 發表
第二水都唔知有無機會買到,呢把野好似VIP exclusive咁
開左模 應該都唔會造咁少掛
除非佢條數好鑊

據消息人仕指出,  首批生産數量已經唔多, 亦只有總産量1/4到咗香港....下水呢, 係會有的....

呢D 特別款式GBB 如果唔係太獲都會收番支
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

買咗 做得幾Raw , 唔錯! 係bolt 個拋殻勾浮雕做得比較核突

呢枝野要彈嘅地方係無彈繼續打唔識cut 氣, 最後一粒打完唔識keep 返close bolt , 試下改唔改倒, 改倒就keep , 改唔倒就過一陣癮丟返出去

塑膠戰隊

[quote]原帖由 PMX 於 3-1-2019 18:38 發表
買咗 做得幾Raw , 唔錯! 係bolt 個拋殻勾浮雕做得比較核突

呢枝野要彈

引用:
原帖由 PMX 於 3-1-2019 18:38 發表

呢枝野要彈地方係無彈繼續打唔識cut 氣, 最後一粒打完唔識keep 返close bolt , 試下改唔改倒, 改倒就keep  ...
其實可以cut bolt ,說明書第16頁有教點整。

發新話題