發新話題

[others] STEN衝鋒槍GBB

引用:
原帖由 Dave 於 28-8-2018 11:10 發表
快到呢... 門市價 25xx

我相信等槍街有貨,仲快過佢pre-order

識就真係比佢笑 ,唔識就真係比佢嚇死
不如問埋點解冇位加魚骨  

btw, 好想Northeast 下一支出會Sterling

一樣米養百樣人,
用六角螺絲,唔像真就話有理由比人挑剔姐,
估唔到跟足細節,焊接位做到足都會有人唔滿意,雞蛋裡挑骨頭。唔怪得有人話香港人係全宇宙最難服侍既人

引用:
原帖由 AK-74 於 29-8-2018 11:42 發表

師兄既然你覺得香港人咁難服侍,大可以考慮移民外國。你又何必係度受氣呢?
香港是我家,要走都係你呢d麻煩友走 加上我有外國護照唔通又要同你交代嗎?
既然師兄覺得支槍咁樣衰,你都係襟返上一頁,無視支槍好過衝出尼柒

引用:
原帖由 AK-74 於 29-8-2018 12:07 發表

你既然講到香港是我家,咁我就奇怪你會反問返香港人是最難服侍既人。係咪香港出世就問你至知啦~柒碌!
反問? 我係話唔怪得有人話 我係直接講緊你 仲問條春?
師兄大陸出世,睇唔明繁體 ?

引用:
原帖由 AK-74 於 29-8-2018 12:07 發表

你既然講到香港是我家,咁我就奇怪你會反問返香港人是最難服侍既人。係咪香港出世就問你至知啦~柒碌!
正一柒頭~
再者,Northeast起MOA發佈, FB一直都公開製作進度,
唔識真係唔緊要,連去睇實物(#19)或google都唔識,事後仲要發現新大陸咁。可能平時食開殘廢餐,要餵到埋口先識食

https://www.facebook.com/Northea ... W4-lK6Q4ZidfYgI-rPQ

餵埋你又點話

引用:
原帖由 AK-74 於 29-8-2018 12:17 發表

我一早就已經睇晒啦~正一on 9 仔黎~洗你餵(教)!
睇哂都唔識, 甘就証明你智商幾有問題

[又白痴仔,柒碌,柒頭,on9仔] , 控制下閣下EQ先繼續討論

引用:
原帖由 AK-74 於 29-8-2018 12:27 發表

師兄你唔好話香港人難服侍啦,你正是那些口臭口賤之人。一樣米養百樣人,其中一種難服侍的香港人咪正好係你喱種人囉~
我#55又冇指明話你,你玻璃心以為全世界都恥笑緊你,
我從來都唔洗人服侍, 老實講你想人地應同你焊接位,但比人笑返你轉頭就爆粗發爛渣

引用:
原帖由 AK-74 於 29-8-2018 12:29 發表

喱D唔係叫唔識,係叫唔明,明未呀??柒頭,白痴撚!
唔明仲衰,連支槍歷史都唔識自己查,仲話自己一早睇哂,前言不搭後語
同你講真係拉低智商, 你d墨水係咁上下咋?

引用:
原帖由 Thanato.S 於 29-8-2018 12:39 發表

唔洗啦
佢爆晒粗啦
等比人禁言啦
師兄無謂再理呢D人
真係唔洗再理佢,因為目的已經達到
由佢#48開始,就知可以點玩佢

引用:
原帖由 AK-74 於 29-8-2018 12:42 發表

我絶無此意,唔該師兄你唔好屈我。同埋係你話我唔好出黎柒係你情緒失控爆粗在先既~
柒就叫粗口, 好心你咁大個人唔好咁樣衰
想轉移視線? 你見吹水區有冇人講粗口講到你咁淋漓盡致
對號入座完就爆粗,你當呢到高登咩
簡簡單單一兩句,就睇得出你墨水去到邊
本帖最近評分記錄
  • 阿堅 威望 -50 警告,再嘈就兩個一齊禁言 29-8-2018 13:42
  • 阿堅 金錢 -50 警告,再嘈就兩個一齊禁言 29-8-2018 13:42

引用:
原帖由 AK-74 於 29-8-2018 12:52 發表

我都費撚事再同你哋D wargame 界既人渣敗類講落去。
#48,#60,#63,#67,#74  

Reported

發新話題