22 12
發新話題

[others] SVU GBB

SVU GBB

引用:
原帖由 新手一隻 於 1-12-2017 22:16 發表
點解支鏡會伸縮o既?
宿:CQB mode
伸:精準射手mode...

其實只是個遮光罩啦...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 2017-12-1 22:19 發表

宿:CQB mode
伸:精準射手mode...

其實只是個遮光罩啦...
某 H 廠即時腰斬出o尼支的計劃

網上圖片

邊個出既呢?

引用:
原帖由 jn_jona 於 2017-12-1 23:16 發表
邊個出既呢?
"Bear Paw Production"

有冇大概價錢?

引用:
原帖由 Opica 於 2017-12-1 23:54 發表
有冇大概價錢?
完全無提

全斷估

We base, 坐三望四?

有鋼版一定買

呢支有收藏價值. Thx for sharing.

引用:
原帖由 JBL 於 1-12-2017 20:42 發表
呢支神秘版,一月出好似係,
仲有鋼版和鋁版,數量有限

https://www.facebook.com/BunnyWo ... s/1462678180495497/
Interesting.  So I guess it's NOT compatible w/ WE SVD magazines?

昨天試玩了這SVU GBB
如無睇錯應該就係我們SVD改出黎的, 可用我們SVD匣,
(小弟有把鋁木SVD長期掛牆 )
其後坐力同SVD差不多, 但因是bullpup設計, 會覺得SVU音爆好大聲,
成把野幾balance, 唔覺佢長, 內管大約5xxmm長至滅聲器
有鋁(4xxx)及鋼(7xxx)版本

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 13# 的帖子

請問是否正式發售?
在哪裡有售?
謝謝謝謝

回覆 14# 的帖子

消息指月尾開售, 可到各大槍店預訂
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

22 12
發新話題