發新話題

MARUI MICRO PRO SIGHT 手槍紅點鏡簡介

落場派溫馨提示, 支鏡好大機會係一槍死, 加返塊"護目鏡"穩陣

呢隻都巧有性趣
我係鴨仔,唔好打我!

引用:
原帖由 killermike 於 7-12-2017 01:03 發表
落場派溫馨提示, 支鏡好大機會係一槍死, 加返塊"護目鏡"穩陣
日本仔用 0.8 j 手槍兩米直擊, 無事

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 killermike 於 7-12-2017 01:03 發表
請教C Hing,如果要加護目鏡,請問加在那一位置,和如何裝上呢?

回覆 16# 的帖子

真品都係一槍死啦

又係喎

報價, 名搶 $420 紅點鏡
$100 一套兩隻glock base
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Eddiem249 於 7-12-2017 19:30 發表
真品都係一槍死啦
Ace 1 arms RMR 聲稱可以頂到兩招 : https://www.youtube.com/watch?v=oDy-CwzFU6g&t=37s

引用:
原帖由 新手一隻 於 8-12-2017 15:32 發表
買marui, vector定ace 1 arms好?
我就只係愛嚟收藏, 所以一定係 A1A , 因為外觀靚D.

引用:
原帖由 新手一隻 於 8-12-2017 16:30 發表

a1a有真marking比較靚,馬記就最輕。
咁光學性能上,比如話透光度,視差, 呢類嘢同埋耐用比如話碰撞會唔會爛之類邊個牌子好啲?
剛剛同我個真紅點西 Burris Fast Fire III 比較過 :
透光度 : 一樣
視差 : 對 10 米或以外既靶兩個都冇視差問題
粒點清唔清 : 清,但 A1A 粒點係鏡既邊緣時係比接近中間時暗好多。你可能要開光D補償。 A1A 粒點可以好光
碰撞會唔會爛 : 5G

引用:
原帖由 kornhill401 於 7-12-2017 13:20 發表

請教C Hing,如果要加護目鏡,請問加在那一位置,和如何裝上呢?
正面保護, 左右兩邊貼住
真品都係一槍死, 咁你會唔加 定 放上神枱 ?

[quote]原帖由 killermike 於 8-12-2017 23:46 發表
真品都係一槍死, 咁你會唔加 定 放上神

原來如此,請問可否給予圖片分享呢?Thx for sharing.

引用:
原帖由 kornhill401 於 9-12-2017 14:10 發表
[quote]原帖由 killermike 於 8-12-2017 23:46 發表
真品都係一槍死, 咁你會唔加 定 放上神

原來如此,請問可否給予圖片分享呢?Th ...
真係好簡單。。。
一塊長型膠片,屈返左右,左右用雙面海綿膠紙 / 魔術貼。
Cgf 貼相都幾煩,我唔整啦

我咁講 你會唔會 都係唔明 ??

發新話題