23 12
發新話題

[VFC] Cybergun Scar H GBB有冇鑊氣?

Cybergun Scar H GBB有冇鑊氣?

Cybergun Scar H GBB有冇鑊氣?

你咁問冇人答你架! 咩鑊氣先? 如果想知其缺點, 可以用另一方法問下 or 你題目改做 "地上最強 GBB - Cybergun Scar H", 咁自然有人上來答你!

我話冇鑊氣。完

問得1999

其實我都想知,好少人講呢枝槍,we就多review

BLOWBACK力大,準繩度可接受!
外觀像真,但MARKING唔係軍版

咁cybergun呢枝係咪解決左we hop up座會移嘅問題?

引用:
原帖由 pmcoperator 於 28-12-2017 13:06 發表
咁cybergun呢枝係咪解決左we hop up座會移嘅問題?
2 支唔同系統點解會話cybergun 果支會改左we 既問題?
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 pmcoperator 於 28-12-2017 13:06 發表
換左d螺絲去就掂啦

[quote]原帖由 pmcoperator 於 28-12-2017 01:06 PM 發表
咁cybergun呢枝係咪解決左we hop up座會移

老實講..除非屎忽恨..  我兩枝都唔想買... 等N年後馬記出算.

引用:
原帖由 rYaN 於 28-12-2017 21:26 發表
[quote]原帖由 pmcoperator 於 28-12-2017 01:06 PM 發表
咁cybergun呢枝係咪解決左we hop up座會移
大哥,,,,cybergun呢枝vfc架wo...........

引用:
原帖由 520df10 於 30-12-2017 09:54 AM 發表

大哥,,,,cybergun呢枝vfc架wo...........
大哥,我想同你講我只係QUOTE返上個人講既野再解釋,但係唔知點解冇左句野

-DEL-

引用:
原帖由 rYaN 於 31-12-2017 06:46 發表

大哥,我想同你講我只係QUOTE返上個人講既野再解釋,但係唔知點解冇左句野
CGF食字姐,冇事嘅

Ps:直到而家,暫時未知vfc個hop up有咩事
亦都冇聽過啲乜嘢鑊氣

23 12
發新話題