17 12
發新話題

[WE] 有沒師兄玩買xm177e2 ?求優缺分析.

有沒師兄玩買xm177e2 ?求優缺分析.

小弟想入手尼把槍想問下有沒師兄玩過?想聽下各位意見,畢竟都出左7年左右...................十分感激

好東西.....
優點,平靚正.可以玩下DlY
缺點,唔執一下唔好期望太高!

附件

5-1-2018 00:16

5-1-2018 00:20

5-1-2018 00:20

5-1-2018 00:29

E1都唔錯!

5-1-2018 16:21

引用:
原帖由 0050100 於 5-1-2018 00:16 發表
好東西.....
0050100兄既"執一下"...驚天地泣鬼神...

回覆 3# 的帖子

見樓主咁有興趣,好似苦等七年,咁咪落力D睇下幫唔幫到手囉!^^

都唔明v記做乜唔出oldschool ar

引用:
原帖由 sealsman 於 5-1-2018 16:25 發表
Old school 要玩短匣至全神,馬記都已出左短匣計劃,應唔耐等.

師兄想問多地,有咩位不盡人意?要搞下?求指教?

求指引

回覆 6# 的帖子

幾時出?有消息?

引用:
原帖由 0050100 於 5-1-2018 00:16 發表
好東西.....
好奇個身點搞到咁既色

回覆 7# 的帖子

對於外觀細節不重視,可以無視照用.
對於彈道沒有大要求,可以無視照用.
挽得老槍款帶着少少歷史認知會更開心.

引用:
原帖由 0050100 於 5-1-2018 21:55 發表
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... ighlight=%2B0050100
好堅!

引用:
原帖由 sealsman 於 5-1-2018 04:25 PM 發表
聽聞好似有機

引用:
原帖由 返品不可 於 6-1-2018 10:09 發表
呢國可能重快d
http://www.prowin-technical.com/airsoft/index.html
呢隻係短夾? but PGZ仲出WA系統新夾? 氣化有冇睇頭先?

17 12
發新話題