發新話題

[others] Cybergun "Taurus PT24/7 G2"

WOW!呢支比果支P230 Phantom靚仔好多. Thx for sharing.

Set回鏜冇得輸
你的日子如何,你的力量也必如何

今天拿過上手 ( 沒有買 ),整支槍十分結實,SLIDE 跟下身也不見鬆動。

話說真鐵應是有純黑版本,比較吸引本人
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 怒人甲 於 8-1-2018 13:20 發表
Set回鏜冇得輸
有誠意過V*C 17 GEN 4

剛上網查過牛牌 PT24/7,貌似真鐵已停產,而且有段不光彩的回收記錄。。。

引用:
原帖由 Dave 於 8-1-2018 15:28 發表
今天拿過上手 ( 沒有買 ),整支槍十分結實,SLIDE 跟下身也不見鬆動。

話說真鐵應是有純黑版本,比較吸引本人
打沙,再染
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

有興趣

請問個鎖匙safety孔真定假o尼?

小弟有點好奇佢隻匣同其他型號有冇可能兼容
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

黑色似乎唔錯, 多謝推介

有無純黑色?

呢支可能真係太吸引,tin堂同靚姐都唔見有放出尼(賣哂 .)

尋晚想去地獄把玩下,但廚窗未有發現,問店員才得知早已賣光,也不知下水何年何月。說自 Jacko 兄出 post 後已多人問津,最後連 display 都賣掉,更開玩笑叫我找 Jacko san 向他借後不還吧。。。

引用:
原帖由 olw0978 於 20-1-2018 13:32 發表
尋晚想去地獄把玩下,但廚窗未有發現,問店員才得知早已賣光,也不知下水何年何月。說自 Jacko 兄出 post 後已多人問津,最後連 display 都賣掉,更開玩笑叫我找 Jacko san 向他借後不還吧。。。
我係咪應該有佣分

引用:
原帖由 jacko 於 8-1-2018 00:03 發表
大部份分解,看上去跟Glock差不多
小弟我早前都買咗呢支,我支當拉滑架時,滑架不會覆回正常位置,要用D力推動上膛,即好似“Kick”住咁。但在射擊時又沒有問題,不過店員堅稱沒有問題,無Jam彈又打到就ok啦喎。
我自己返到屋企拆開滑架,發現原來一件銀色零件(唔知名,即師兄分解後第三幅圖中間銀色果件)同滑架異常緊密,Kick住條滑架,但每當半扣住板機時拉動滑架,滑架就可以輕鬆彈回原位。
想請問Jacko兄你支有無類似問題?小弟我知又可以怎樣修理?
Thx a lot。
太多文字,唔好意思。

引用:
原帖由 kelvinkelvin 於 10-2-2018 00:16 發表

小弟我早前都買咗呢支,我支當拉滑架時,滑架不會覆回正常位置,要用D力推動上膛,即好似“Kick”住咁。但在射擊時又沒有問題,不過店員堅稱沒有問題,無Jam彈又打到就ok啦喎。
我自己返到屋企拆開滑架, ...
一樣有呢個問題,落多啲油,打耐啲就無事

發新話題