發新話題

[KJ] [新]Accu Custom 及 KP-13C

ACCU Shadow就算佢幾差我都會買
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Thanato.S 於 24-1-2018 22:22 發表
KJ自己出的
不是客製
呢個抵玩呀
加個magwell 直接上場
guarder custom 補返齊 CZ Custom D marking
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 pbay 於 25-1-2018 11:38 發表

內部有提升, 可喜
我覺得隻匣同火控大獲d, 希望有p-09水平
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 kornhill401 於 25-1-2018 13:30 發表
呢支真係幾正,一步到位.唔使再找補品. Thx for sharing.
我枝舊shadow都"一步到位"左架!
咪又係咁
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 pbay 於 25-1-2018 16:19 發表

要換鋼   (無人出 )
WII ...有呀
我要鋼trigger bar..............
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 jacko 於 25-1-2018 16:17 發表

Same here
我的target 2 扮TS Orange.....

附件

25-1-2018 17:16

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Thanato.S 於 25-1-2018 22:23 發表

請問shadow 有咩問題?
火控呀匣呀著彈點呀.....夠未?
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 NCP013 於 17-2-2018 00:22 發表
ACCU 都依然一樣好似甩油
已入A plus版
新槍slide stop已經花左, 不用自己整花
我肉眼見個trigger bar做左類似marui件的電鍍同條slide不同外
其他都似乎是一樣的(包括coating)
BTW 附送的砂紙cutting錯了, 一大一小
原槍送的為3M樓梯貼, 品質不錯, 浪費了

我舊個支神檯間中把玩下都甩曬青lol
打算DIY duracoat.....

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 pbay 於 22-2-2018 15:58 發表

Ching ,
支槍內構有無唔同 ? 準度有無高左 ?
目測得trigger bar外觀有分別, 其他...its still KJ shadow
前準星的pin hole沒了, 改為用bushing 鎖上
另外條光籤有些許向後斜...但不影響sight picture
後準星可調上下, 沒有得調左右, 調教的螺絲有點小檔住照門

砂紙有分左右真係冇留意, 我已換了其他的
其他有買的師兄唔好好似我咁蠢被新槍衝昏了頭腦
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

支CZ差不多拆晒成支槍先換到個mag catch
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

發新話題