19 12
發新話題

台妹賣滷味

台妹賣滷味

我要吃佢滷味!

風塵味十足。。。

台灣鄉村地方試過唔止一次搞白事請人跳艷舞娛賓
賣氣槍廣告又用裸女,有時都唔係好理解

冇滷味恐怕我一世都唔會知有呢位小姐既存在...

回覆 4# 的帖子

井性!
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 tinyau1134 於 30-1-2018 10:02 發表
井性!
井性POSTER 高質過呢件走地好多級
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

原來佢係..手臂cool..送茶妹D相,其中之一個. Thx for sharing.

引用:
原帖由 gtoray 於 30-1-2018 07:24 發表
台灣鄉村地方試過唔止一次搞白事請人跳艷舞娛賓
賣氣槍廣告又用裸女,有時都唔係好理解
市場心理測驗有做過類似調查! 小衫露肉性感女仔可以把男人眼前提高性慾, 從而同一時間曾加對即時買物慾望或減底精明消費警覺性等等心理因素有助推消產品!

引用:
原帖由 rho837 於 2018-1-30 14:06 發表

市場心理測驗有做過類似調查! 小衫露肉性感女仔可以把男人眼前提高性慾, 從而同一時間曾加對即時買物慾望或減底精明消費警覺性等等心理因素有助推消產品!
對我冇效

對風韻猶存中女有好感,買嘢會越買越多。
---
中女唔係女中醫,應該唔會以為我有腎虧。
---
過節要記得敬老揚孝。

附件

30-1-2018 14:46

30-1-2018 14:46

引用:
原帖由 reniless 於 30-1-2018 14:46 發表
對風韻猶存中女有好感,買嘢會越買越多。
---
中女唔係女中醫,應該唔會以為我有腎虧。
---
過節要記得敬老揚孝。
咀已O

我膚淺, 位元堂o個紙袋最雅氣大方, 所以..

西環買,帶老虎同阿囝坐叮叮,阿囝第一次坐叮叮,喺遠處已分得出叮叮唔係巴士,幾出人意表。
---
老虎最愛花膠,花膠谷奶效果一絕細a都變大D

引用:
原帖由 屈濕 於 30-1-2018 14:10 發表

對我冇效
一般sell我買產品或保險就一啲效都冇! 但提供某類服务就有效!

19 12
發新話題