發新話題

IPSC Production 槍

其實個list 竟然係有P38同P99 (可以扮魯幫3世同James Bond)
想知係咪真係有人用?

引用:
原帖由 T-800 於 2-2-2018 15:24 發表

P38軍醫個人超喜愛,但打IPSC的話,換匣手勢要從新練過。。。

Happy shooting!
根本不能快速換匣吧 ?

引用:
原帖由 horenhim 於 5-2-2018 10:04 發表
http://www.ipsc.org/rules/proddiv.php
而家gun list係跟IPSC網站的
CZ 75 SP01 ACCU Shadow 竟然唔可以用響production

引用:
原帖由 T-800 於 2-2-2018 17:54 發表

始終是慢少少,不在乎拿獎,只在乎個人高興是無妨。
但又不一定百分百會輸,看個人的修練功夫如何。。。不過個「快拔」都幾難搞。。

Happy shooting!
玩風味, 當然係要撤底D

引用:
原帖由 horenhim 於 5-2-2018 11:15 發表

CZ custom shop 用shadow 改出來, of coz not
不過佢對target sight可以用落普通shadow wor!
等我仲以為ACCU係官方出既改良版

action air例 無列明唔準用co2.
只係有唔少會自家例寫禁止co2.

咁其實打比賽准定唔准 ?  

引用:
原帖由 no-name 於 7-2-2018 16:07 發表

你又啱 wo, 17 本身都長過 127mm,唔係因為有窿
btw 我係知 17c 點解唔用得的 XD
點解17c唔得 ?  

引用:
原帖由 horenhim 於 7-2-2018 17:38 發表

ported model
雖然氣槍是無意義的
等我一路都以為係 production (of airsoft gun)
點知係production (of real steel)

引用:
原帖由 magichour 於 8-2-2018 01:11 發表

official: 驚有人射金屬彈.
my guess: 驚合法火力但相對 top gas 較容易大火力之 co2 槍加快設備損耗, 增加成本 (我都覺得多餘). 或者租場打 co2 要收多兩成租金 (錢作怪) 等......
只係證明"CO2槍大力D"呢個印象深入民心....
佢地驚D槍大力可能會打爆玻璃, 打穿partition, 打壞D stop plate. 問題係要大力的話green gas槍一樣可以大大力

其實佢怕人D槍大力可以chrono架姐.
當佢限1.5J以下, KJ上CO2匣, 唔用到0.3g珠都唔會過呢個數.

發新話題