發新話題

新手1問 GBB加力減力

新手1問 GBB加力減力

細佬我入左坑一年左右
最初比朋友推我買左支WE Hi-Capa 5.1 so far so good
但係最近我想upgrade下支野
又唔係好識
所以請教尼到甘多位大佬
做D乜可以加力減力?(已知用唔同氣可以加減力)
THX

回覆 4# 的帖子

宜家我都冇乜時間去打game(最主要係冇friend陪🙈
支野裝飾多過打
都唔知幾時先可以打得壞😂

甘好啦我買過支算
除左TM之外仲有冇D咩好選擇?
個人唔太好膠slide

回覆 9# 的帖子

甘UMAREX又如何?
For 放定for打的?
聽講佢D手槍都唔錯

甘如果我買TM HK45
加full marking metal slide
兩樣加埋會唔會好貴?

KWA既系統同TM係唔係一樣?
甘補品方面又足唔足?

我岩岩上EHB睇過
KWA HK45一支mag40美金
TM先28
我又覺得略嫌有D貴?
我當KWA一槍加兩mag 都已經兩百幾美金
TM先180左右

今日行過名X店KWA宜家賣緊1280, mag就300幾一支
都算係我budget之內
我諗過多幾日去出

好啦我忍唔住手買左啦

附件

21-2-2018 19:24

21-2-2018 19:24

回覆 25# 的帖子

哇!Mk23睇到都覺得重

有圖有真相
引用:
原帖由 olw0978 於 21-2-2018 20:54 發表

貌似呢把係。。。U 牌

附件

21-2-2018 21:05

引用:
原帖由 怒人甲 於 22-2-2018 19:37 發表
話時話,手槍有decock 就唔小,點解Rifle ,smg 好似冇呢個設計,係咪冇乜用呢???
手槍decock係安全起見唔好走火打自己大脾(就好似警察帶左輪只放五飛同一理論)
而長火唔會放入holster姐係唔會長期槍口指住自己大脾所以decock冇意思??
其實我都唔知點解....純粹九up
求指教

發新話題