發新話題

[VFC] VFC的umarex USP

VFC的umarex USP

拒做白老鼠

Hk既槍 最危險係個mag release
Mag release有問題 成枝槍玩完了

又V又K又M牌,真係令人花多眼亂。

引用:
原帖由 jn_jona 於 9-2-2018 00:12 發表
Hk既槍 最危險係個mag release
Mag release有問題 成枝槍玩完了
師兄講既野好深奧
我生得聰明得罪你咩!!!

攞左"拉臣"都無鷹嘜?
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 9-2-2018 00:38 發表

師兄講既野好深奧
Um...即係好似vfc vp9咁 有d人一問槍就跌匣
枝槍幾好氣化都冇用

其實ksc間唔時都有呢個問題 有人話係因為冇grip實晒枝槍
開槍果時震開左個mag release

引用:
原帖由 jacko 於 9-2-2018 00:47 發表
攞左"拉臣"都無鷹嘜?
某台灣店係fb爆料 情況應該同hk45ct,vp9一樣
但我比較緊張個grip會唔會轉返'HK USP'
就咁USP好似怪怪地

引用:
原帖由 jacko 於 9-2-2018 00:47 發表
..左"拉臣"都無鷹嘜?
說好的第一水FULL MARKING 呢?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 MG-42 於 9-2-2018 04:16 發表

USP早期歐洲市場大部份都係得USP 3隻字,沒有HK
Kwa以前都係'HK USP'
聽說最近hk唔喜歡玩具出得咁足字 同時kwa都改左'USP' 唔知有冇關
我都知道真鐵兩樣都有 但可能先入為主 比較喜歡ksc果隻樣式

好采昨夜已經看了樓主的Post,
我都感覺是marking少了一點. Thx for sharing.

一有圖就早睇過失望

沒只鷹 6mm gg

hk45c 果陣vfc d 官方相都係冇鷹同有6mm 刻字

我諗都會有亞洲版掛
我生得聰明得罪你咩!!!

坐等VFC出USP Compact 9mm。
USPC 9mm, Jack Bauer’s choice.
不過如果Marking 唔齊就真係要諗諗。

究竟世界上還有神嗎?

發新話題